Hogyan vegyem rá a páromat a kutyára? NAGYON FONTOS!
Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó hogy mi a párommal 3 hónapja költöztünk össze, az Ő lakásába. Előtte kb fél évvel megbeszéltük h a kutyám aki amikor még anyámnál laktam otthon ott volt, hogy jöhet. Utána költözés előtt 2-3 héttel meggondolta magát és mondta hogy az ő házába kutya nem jöhet ezért döntsem el hogy mi a fontosabb, hogy a kutya legyen velem vagy ő mert ő nem költözik össze ha a kutyát nem hagyom anyámnál. Ami meg szakításhoz vezet. Anyámmal megbeszéltük h a kutya marad. Ja amúgy bérházról van szó. Kicsi termetű a kutya, anyám beleegyezett. De, ez volt 3 hónapja. Ma megmondta hogy a kutyának mennie kell mert hullik a szőre és belefáradt meg hogy lehet megy ki külföldre és a kutyát alapból el kellene vinni valahova. Én nem akarom idegennek adni mert a szívem megszakadna és ismerem a kutyámat is 6 éve van nálunk és ő is belebetegedne ha új gazdihoz kerülne. Megígértem a páromnak hogy ha kell 4 hetente hordom majd a kutyát kozmetikushoz megnyíratni meg minden de megmondta hogy ha nem értettem meg h oda nem mehet kutya akkor pakolhatok...mert hogy ő undorodik a házban a kutyától. Ahhoz képest mikor ő is még otthon lakott nekik is volt otthon kutya...mégsem volt semmi baja vele...egyszerűen nem tudom mit tegyek. Bele fogok betegedni ha a kutya más gazdához kerül. Hogyan vegyem rá a páromat hogy jöhessen hozzánk?????
Egyébként egy pàrkapcsolatban is lehet valaki magànyos, ami sokkal rosszabb annàl, mintha vki egyedülàllò.
2012. jan. 14. 21:37
22/56 anonim válasza:
Nem kell magányosan élni, kell keresni egy olyat akinek nincs baja a kutyával. A srác meg ekers olyat,akinek szintén nem kell lakásba kutya, ennyi.
És ez csak egy dolog a kismillió közül amiben a párok össze tudnak különbözni,de ebben a kapcsolatban úgy néz ki az a megoldás, hogy "pakolj ha nem tetszik":( Ha egy kicsit is számítana a párja,akkor megegyezhettek volna, hogy van ám box is kutyának, meg a csaj dolga a takarítás, legalább egy esély erejéig...
2012. jan. 14. 21:37
23/56 anonim válasza:
Kedves kutyaellenes válaszolók. A barátja pont hogy nem hoz áldozatot mert eleinte azt HAZUDTA hogy jöhet a kutya, utána azt mondta, hogy mégse. Ennyit a dologról.
2012. jan. 14. 21:38
24/56 anonim válasza:
Jó dolog egy kutya és fontos része lehet a családnak, de ahol ilyen problémát okoz egy kapcsolatban, ott nagy gondok vannak. Lehet, hogy nem is a barátoddal, hanem veled. Sajnos ismerek olyan embereket, akik többre tartják a kutyájukat, mint a párjukat vagy a gyerekeiket. Ez szerintem nem normális.
2012. jan. 14. 21:39
25/56 anonim válasza:
Bocs, de a szöveg alapján pont, hogy a barátja nem engedte be a kutyát, csak megígérte, amit aztán egyszerűen visszavont és hazudott.
Sajnálom azokat kutyákat, akiknek a gazdái azt írták itt, hogy a kérdező dobja el magától a sajátját. Ők biztos az első szóra tennék az utcára a kutyájukat. Elég undorítóak nekem...
2012. jan. 14. 21:39
26/56 anonim válasza:
A barátja nem hazudott. Be engedte a kutyát pedig undorodik. Én is undorodnék a helyébe. A kérdező viszont kicsit se akarja figyelembe venni a p. érdekeit. Nekem is van két kutyám, de nem hagyatkozom külön féle benyalós idézetekre és nem vallom hogy a kutyát emberként kéne nézni. A kutyának csak úgy megsúgom teljesen mindegy hogy hol van, vagy kivel A lényeg hogy ne bántsa kapjon kaját és jól érezze magát. Esküszöm itt néhány válaszoló rosszabb mint egy macskás nő vagy férfi. Azok is zakkantak na de hogy itt miket írnak. Szégyen!!
2012. jan. 14. 21:45
27/56 anonim válasza:
Szeretnék most elmesélni a kutyaellenes tábornak egy rövidke történetet. Én társasházban lakom, fölöttem lakik egy öreg néni. Rosszul hall, nehézkesen jár, már nincs sok ideje hátra, pedig nagyon kedves. Vannak gyerekei, ha jól tudom egy lánya és egy fia. Régen gyakran jártak ki hozzá látogatni, viszont mostanában már legalább 2 éve alig jönnek ki hozzá. Mintha elfelejtették volna. Nem törődnek vele. Az egyetlen lény, aki foglalkozik vele, az a palotapincsije, akit nagyon szeret...
2012. jan. 14. 21:46
28/56 anonim válasza:
Igazad van, én azt írtam hogy rakja ki a kutyát. Ellenben én mégse raknám ki. Az enyém tökéletes helyen van az udvarban.
Ha nincs udvar és két ember érekeit kell nézni ráadásul úgy hogy az egyik már meghozta a saját áldozatát, így nem kérdés hogy mi lenne a megoldás. Én mélyen magamba fordulnék és elgondolkoznék, mint az itteni kutyamániákusok válaszát olvasnám aki a gyakorlatilag (a válsz alapján) a kutyájával eszik és alszik.
2012. jan. 14. 21:49
29/56 anonim válasza:
Jó de az öregasszonynak nem kell mást figyelembe vennie. Gyakori ez az öregeknél, és jól el vannak a kutyusaikkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!