Ha elkezdem használni a bolhairtó nyakörvet, és pár napig mondjuk szüneteltetem, és visszateszem a kutyára, az még használ valamit?
Figyelt kérdés
1 hónapja vettem neki Panzi bolhairtó nyakörvet,kb 2 napig nem volt rajta,feltettem,másnap séta közben,persze,hogy egy kutyuska odaszaladt hozzá,és több mint valószínű,hogy attól lett bolhás,úgy ,hogy rajta volt a nyakörv.Egyébként ,azért szüneteltettem a nyakörvet,mert esett az eső.Olvastam,hogy ha víz éri ,akkor már nem annyira hasznos mint előtte volt.)2011. dec. 29. 19:51
1/2 Akiteki válasza:
A nyakörvek nem mindig hatásosak, főleg az ilyen gagyi márkák. Látod, így is bolhás lett. Lezárt zacskóban vagy befőttesüvegben tárolva ugyanolyan büdös marad, tehát a hatóanyag nem párolog el.
2/2 anonim válasza:
Ha kerti kutya, akkor használj inkább spot-ont (cseppet), annak nem árt az eső, ha már beszívta a kutya bőre. A panzitól meg nem csodálom, hogy bolhás lett, vegyél valami rendes márkát, ha már mindenképpen nyakörvet akarsz, kiltixet például, az ugyan nem olcsó, de sokáig hat, és tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!