A bolhairtó nyakörv írtja a bolhát vagy csak elűzi?
Figyelt kérdés
Hozzánk került egy cica, aki bolhás. A kutyák és egy másik cicánk nem bolhásak, mert kaptak olyan cseppet, viszont annak a hatóideje már lejárt. A kicsi cicára tettem már egy nyakörvet. Tehát át fognak menni a bolhák a többi állatomra?
(nagy nyakörvet vettem amiből jutott a kicsire, a másik cicára és a kisebb kutyámra, de a nagyra nem jutott.)
2011. aug. 23. 18:51
1/5 anonim válasza:
hát inkább érdemesebb mindegyik áálatodra venni egyet ne egyből elvagdosni az összesre! A bolhalirtó nyakörv csak elűzi a bolhákat! De az szeretném megkérdezni hogy mikor kivetted a dobozból a bolhaírtó nyakörvet akkor az még be volt külön csomagolva? Mármint a dobozon belül bnne volt egy neljonba?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem volt külön becsomagolva, hanem így, ezen belül:
2011. aug. 23. 19:00
3/5 anonim válasza:
Értem. Hát akkor készülj fel arra hogy feleslegesn vetted meg mert nem fog használni. Mert ezekből ahogy be van csomagolva kimegy a szag ami a bolhákat írtaná ki én így már 3x megjártam ilyennem. Azóta már csak olyat veszek ami külön be van csomagolva!
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy fog de nagyon kicsi rá az esély!
5/5 anonim válasza:
A kutyára való nem mehet macskára. A macskára való kevés a kutyára.
Ebben az időben igen hamar bolhás lesz minden állatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!