Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Spánielekről?

Mi a véleményetek a Spánielekről?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 19:03
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
én azt hallottam h nagyon buták
2011. dec. 7. 00:50
 22/26 anonim ***** válasza:
Hát nem...
2011. dec. 7. 19:42
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Több spánielhez volt szerencsém, pl. az egyik haver kutyáját rendszeresen sétáltattuk, az egyik alkalommal séta után felvittük a lakásba, a kutya beült a szobába. Kimentem a konyhába, 1 perc múlva megyek a szobába, a kutya száz foggal vicsorogva hörög rám. Várok, pár perc múlva próbálom, ugyanaz. Órákig nem lehetett tőle bemenni a szobába. Még jó, hogy nem a wc elé ült le. A gazdája is hiába szólt rá, semmi hatás.

A másik, ha egy spánielt megtanítasz az apportírozásra, soha többé nem lesz nyugtod. Pl a szomszéd se tud semmit csinálni, ha kijönnek az udvarra, a kutya egyfolytában a rohadt botért akar futni. Hiába akar bármit csinálni, ha nem dobálják neki a botját, egyfolytában sikoltva ugat.

Tehát idegbeteg hülye dögök. Tapasztalatból mondom. Soha nem kellene. (A szomszédba se). És tényleg ostoba.

2011. dec. 9. 19:33
 24/26 anonim ***** válasza:
Ezek a gondok mind a gazda hibái... Egyáltalán nem ostobák és remélem utolsó, hogy egy állatod sincs, mert nem érdemled meg...
2011. dec. 10. 12:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Volt egy gyönyörű, okos kopó-labrador keverék, a világ legokosabb kutyája volt. Imádtam. 13 évet élt, nagyon megsirattuk. De a spániel nem kellene.
2011. dec. 21. 15:32
 26/26 anonim válasza:
igy is van akinek nem volt spanielje (csak a szomszedjanak), az ne irjon velemenyt, mert csak azt tudja milyen az igazi termeszetuk ha egyutt el az ember vele, ha egy kutya tud szeretni akkor az a spaniel, ezenkivul persze kicsit szeleburdi, ezzel eggyutt vicces is, nagyon ragaszkodo es aki azt mondja hogy buta az nagyot teved, mert olyan dolgokat kepes megerteni, amire sosem tanitottam, nagyon fugg a gazdijatol hogy ezeken kivul milyen termeszete lessz, lehet akar agressziv is de az mind a gazdi hibaja meg a nevelese. En imadom oket :)
2011. dec. 27. 11:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!