Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Spánielekről?

Mi a véleményetek a Spánielekről?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 19:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Én a springer spánielt és az amerikai cockert nagyon szeretem. Az angol küllemileg annyira nem tetszik...pontosan milyen véleményre vagy kíváncsi és melyik spánielre?
2011. nov. 16. 19:05
 2/26 A kérdező kommentje:
Angol cocker spánielre!!!Én egyszerüen imádom az enyémet,de a világért se akar szobatiszta lenni,mi az oka?
2011. nov. 16. 19:09
 3/26 anonim ***** válasza:
nekem angol cockerem van!! hát ő elég lusta, nem labdázik de nagyon szeretetreméltó kis eb. az angol cockerekről tudni kell , hogy főleg a golden azaz arany színűek hajlamosak agresszívek lenni. perszenem mndegyik
2011. nov. 16. 19:10
 4/26 A kérdező kommentje:
Az enyém arany színű,de nem agresszív,sőt,kifejezetten nyugodt.
2011. nov. 16. 19:12
 5/26 anonim ***** válasza:
Nekem egy blaushimmel-em van nagyon játékos imád labdázni, szeret mindenki :D De viszont kinti kutyus a szobatisztaságról nem tudok nyilatkozni :(
2011. nov. 16. 19:23
 6/26 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk két angol cocker fiunk van,mind a kettőnél azt csináltuk,hogy sokszor kivittük az udvarra,és amikor elvégezte amit kell,nagyon megdicsértük.Egyébként,szerintem nagyon jó kutyák:ragaszkodóak,vidámak és még szépek is.Sok tévhit terjeng róluk,de az,hogy milyenné válik az nagyban függ a neveléstől!
2011. nov. 16. 19:51
 7/26 Lizi 40 ***** válasza:
Angol cocker fiú spánielem volt panelban. A szobatisztaságra úgy tudtam ránevelni, hogy naponta 6-7-szer vittem le és minden lent elvégzett dolog után megdicsértem és juti falatott kapott, egy héten belül szobatiszta lett :-) és rááltunk a napi 3-4 sétára.Gyönyörű, ragaszkodó, játékos és szót fogadó, de egy kicsivel nagyobb kifutási tér kell neki, mint egy hasonló méretű más fajta kutyusnak.
2011. nov. 16. 20:08
 8/26 anonim ***** válasza:
0%
Én a spánielekért nem vagyok oda. Egyedül csak a Cavalier King Charles spániel tetszik. Egy ilyen kutyát szeretnék is majd.
2011. nov. 16. 20:19
 9/26 anonim ***** válasza:

két spánielem van, imádom őket.

A szobatisztaságra ugyanúgy kell nevelni, mint bármilyen más kutyát. Mi kezdetben nagyon gyakran sétáltunk, vagy legalábbis kimentünk az ajtó elé a kertbe, kb. 1-2 óránként, és ha pisilni akart, rögtön az ajtó felé kezdtem el terelni. Olyan 3 hónapos korára lett szobatiszta.

2011. nov. 16. 22:36
 10/26 anonim ***** válasza:

Szerintem szépek, aranyosak. Nyáron vigyázni kell a toklászokkal, nehogy a lábujjai közé fúródjon, meg nehogy a fülébe menjen.

Kis huncutoknak tartom Őket, jó "házőrző", azaz jelző.

Magyon kell figyelni a nevelésükre, mert szerintem hajlandóak elkanászodni. És a szép szeméért nem adni a saját ennivalóból, mert csúnyán elhízhatnak, és számomra egy elhízott kutya visszataszítóbb, mint egy túlsúlyos ember.

2011. nov. 17. 06:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!