Van a világon olyan táp amit nem szapultok itt ennyien?
Mert ha azt írja az ember,hogy házi koszt akkor milyen rossz állattartó...Ha a legolcsóbbat mondja(tecsó-buksi-frakk...)akkor az a gond,ha Friskis-Pedigre isten tudja mit akkor az sz*r...akkor mi a jó és mégis megfizethető?
Komolyan már nem értem,hogy akkor Én is adjak ki érte mert amstaffom(kölyök) van 20ezreket pár kg tápért és akkor leszek jó felelős gazda?
Az a baj, hogy az emberek megeszik azt amit a reklámok nyomnak állandó jelleggel. Sokan megveszik a Pedigreet, meg a Friskiest, merthogy "én nem költök 20ezreket tápra". Nem hőbörögni kell, csak egy kicsit tájékozódni, hogy mi az ami megfelelő a kutyának és nem mérgezed vele feleslegesen.
A Josera Economy 5900/20kg, ami egy elég jó táp, vagy ha jobbat szeretne az ember, van Josera Active 8400/20kg. Mi utóbbival etetjük a kutyánkat. Teljesen jó táp, a blöki rendszeresen versenyez.
Nekem ne mondja senki, hogy 300ft/kg vagy 420ft/kg egy tápért sok. Ennyiért pedigreet nem kapsz és a Josera nagyságrendekkel jobb táp.
Az én kutyám (kistestű) Acanat kap, és néha főzök neki húst, rizzsel, zöldséggel.
És ez nem rongyrázás, nekem azért van kistestűm, mert egy ekkora kutyának tudom ezt az ellátást biztosítani.
Tudom, hogy nem ettől fog tovább élni, mint a többi kutya, de az én anyukám is odafigyelt rá, hogy mit ad elém enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!