Mi olyan jó az ülepes nadrágokban, miért hordják ennyien?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 19:41
2/8 anonim válasza:
Mert egy hülye kitalálta, a többi idióta meg megy utána.
3/8 anonim válasza:
egyetértek az előzőekkel, plusz vékonyít
4/8 Joy Turner válasza:
A kényelemre senki nem gondol?? Én momentán azért, mert hosszabb ideig is tudok ülni benne, nem nyom, nem vág sehol, tök kényelmes.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Kényelmesnek pont nem nevezném, állandóan az az érzésem lenne, hogy le van csúszva, és fel kell húzni, meg baromira idegesítene, hogy összeér a combom, és dörzsölődik (pedig nem vagyok elhízott 100 kg-os...)
Vékonyít? Szerintem csak lapos s*gget csinál, ami nem éppen előnyös egy nőnél.
De aki akarja, hordja:-D
7/8 anonim válasza:
Én például azért,mert nagyon kényelmes és nem mindig van kedvem szűk-csőnadrágot felvenni
8/8 N86 válasza:
Szerintem is nagyon kényelmes. Van olyan fazonú is ami kicsit ülepes és a fenekednél szűkebb,így nem laposít! Én nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!