Mi a jó francért kell lenézni a kistestű kutyákat?
Az ilyen beszólásokat engedd el a füled mellett.:)
Örülj neki, hogy Te normálisan tartod a kutyádat - legyen szó kis vagy nagytestű kutyáról.:)
Én ezt nem is sértésnek venném, inkább béna humornak.
Egyébként bevallom, én sosem tudtam volna elképzelni, hogy kistestű kutyám legyen.
Világ életemben közép-ázsiaiak vettek körül, ehhez szoktam.
Most is van egy kájom, meg egy hollandjuhász szerű menhelyim, és melléjük befogadtam egy vemhesen kivert közepes testű kutyust. (első lépés a mini kutyák felé.:D)
megszülettek a kölykök, egyet megtartottunk.
Mogyoró a neve, gondolhatod, hogy nem véletlenül.:D
A kandúr cicám nagyobb nála.:D
Finoman szólva nem a táskában hordozós plázacica vagyok, ez a kiskutya mégis úgy a szívemhez nőtt (valami spániel keverék lehet, és csakis mellettem érzi jól magát, más kutyákkal sem játszik...)
Szóval ő szobakutya lett - nap közben a kertben van, de van kutyatáskája is:D:D:D, imád abban lenni és velem jönni...(persze ahol csak lehet, hagyom, hogy a saját lábán közlekedjen.:))
Szóval én is megszerettem a kistestű kutyákat, mármint látom, hogy őket is meg lehet nevelni.
Eddig sajnos csak neveletlen kistestűekkel találkoztam, az előttem szólók leírták amit én is gondolok - nem a kutyával van a baj.
Nekem meg a 4 kutyámra szoktak beszólni, hogy minek ennyi, meg szétszedik a gyerekek a kerítést, hogy kicsalogassák Mogyorót, csak nem tudom, nem zavarja-e a szülőket, hogy egy közép-ázsiai területére nyúlkálnak a gyerekek...
Sajnos mindig vannak h.lyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!