Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a jó francért kell lenézni...

Mi a jó francért kell lenézni a kistestű kutyákat?

Figyelt kérdés
Az ilyen nem kutyabarát. Egy havanesem van, kaptam már pár beszólást, pl. a mait, csak én mindig visszaszólok akkor meg bekussolnak. Így szólt: "Cic, cic." Kérdem tőle hogy "nem zavar hogy kutya?" Erre: "Milyen elemmel működik?" Válaszom: "Jobbal mint a te agyad." Legszivesebben tökön rúgnám, az ilyen annyira "poénos" egyéneket. Csak egy nagy behemót, nyáladzó cane corso ér valamit? Arra meg azt mondják hogy "véreb" tökmindegy, az emberek mindenre beszólnak. A kistestű kutya már nem kutya vagy mi? Akkor ott vannak pl. a papagájok egy hullámos papagáj se papagáj már, mert nem akkora mint egy ara papagáj. -.- Még nem is egy "mini" yorkim van, hozzá képest az én kutyám még óriásinak is tűnik... Szóval várom a véleményeket, kedves kistestű kutyautálók!
2011. szept. 20. 12:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen beszólásokat engedd el a füled mellett.:)

Örülj neki, hogy Te normálisan tartod a kutyádat - legyen szó kis vagy nagytestű kutyáról.:)

Én ezt nem is sértésnek venném, inkább béna humornak.

Egyébként bevallom, én sosem tudtam volna elképzelni, hogy kistestű kutyám legyen.

Világ életemben közép-ázsiaiak vettek körül, ehhez szoktam.

Most is van egy kájom, meg egy hollandjuhász szerű menhelyim, és melléjük befogadtam egy vemhesen kivert közepes testű kutyust. (első lépés a mini kutyák felé.:D)

megszülettek a kölykök, egyet megtartottunk.

Mogyoró a neve, gondolhatod, hogy nem véletlenül.:D

A kandúr cicám nagyobb nála.:D

Finoman szólva nem a táskában hordozós plázacica vagyok, ez a kiskutya mégis úgy a szívemhez nőtt (valami spániel keverék lehet, és csakis mellettem érzi jól magát, más kutyákkal sem játszik...)

Szóval ő szobakutya lett - nap közben a kertben van, de van kutyatáskája is:D:D:D, imád abban lenni és velem jönni...(persze ahol csak lehet, hagyom, hogy a saját lábán közlekedjen.:))

Szóval én is megszerettem a kistestű kutyákat, mármint látom, hogy őket is meg lehet nevelni.

Eddig sajnos csak neveletlen kistestűekkel találkoztam, az előttem szólók leírták amit én is gondolok - nem a kutyával van a baj.

Nekem meg a 4 kutyámra szoktak beszólni, hogy minek ennyi, meg szétszedik a gyerekek a kerítést, hogy kicsalogassák Mogyorót, csak nem tudom, nem zavarja-e a szülőket, hogy egy közép-ázsiai területére nyúlkálnak a gyerekek...

Sajnos mindig vannak h.lyék.

2011. szept. 20. 13:38
 32/32 A kérdező kommentje:
Mogyoró ez aranyos név, unokatesómnak is így hívják a kutyusát. :) Najó, egy szó mint száz le kell tényleg sz*rni az ilyen bunkókat, mást úgyse tudok tenni.
2011. szept. 20. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!