Mi a jó francért kell lenézni a kistestű kutyákat?
Figyelt kérdés
Az ilyen nem kutyabarát. Egy havanesem van, kaptam már pár beszólást, pl. a mait, csak én mindig visszaszólok akkor meg bekussolnak. Így szólt: "Cic, cic." Kérdem tőle hogy "nem zavar hogy kutya?" Erre: "Milyen elemmel működik?" Válaszom: "Jobbal mint a te agyad." Legszivesebben tökön rúgnám, az ilyen annyira "poénos" egyéneket. Csak egy nagy behemót, nyáladzó cane corso ér valamit? Arra meg azt mondják hogy "véreb" tökmindegy, az emberek mindenre beszólnak. A kistestű kutya már nem kutya vagy mi? Akkor ott vannak pl. a papagájok egy hullámos papagáj se papagáj már, mert nem akkora mint egy ara papagáj. -.- Még nem is egy "mini" yorkim van, hozzá képest az én kutyám még óriásinak is tűnik... Szóval várom a véleményeket, kedves kistestű kutyautálók!
A legtöbb ember nem ismeri a korcs szó jelentését. Nem a ronda, nem a keverék kutyát jelenti, hanem azokat, amiket a tudatos tenyésztői munka elvitt valamilyen szélsőség felé - akár a kutya egészsége, idegrendszere árán is.
Nem a kis korcsot utálom (vagy a nagyot), hanem azokat, akik ezeket kitenyésztették, a fajtát fenntartják, és azokat, akik igényt tartanak ezekre az abominációkra.
2011. szept. 20. 12:40
13/32 anonim válasza:
a szomszédban is állandóan a pofájukat járassák a kis szörmokok még este is, de amikor az én kutyám rájuk morog már rögtön lapos a pofájuk
2011. szept. 20. 12:43
14/32 A kérdező kommentje:
Én meg akkor utálhatnám az összes nagytestű kutyát, mert eddig akárhányszor sétáltam vagy a kutyámmal vagy a kutya nélkül, engem mindig azok támadtak meg! Ez nagyon ostoba dolog. Erről nem a kutya tehet, hanem tényleg az idióta gazdája. Mellesleg ugye az én kutyám teljesen normális, barátságos nem egy idegbeteg. Néha túlságosan is kedves mindenkihez odamegy farokcsóválva, senkit soha nem támadna meg, egyedül a rohangáló kölyköket nem szereti de őket se bántja, csak fél tőlük, amit nem is csodálok.
2011. szept. 20. 12:43
15/32 anonim válasza:
Én nem nézem le.
Csak a legtöbb kisebb kutyánál némi kisebb probléma van a rendszerben. Ilyenek például ,hogy a szoftver rottweiler-ként működik a hardver meg tacskó.. :D
2011. szept. 20. 12:45
16/32 A kérdező kommentje:
Azt is elhsizem, hogy nem szertei mindneki őket de tartsa magában és ne közölje hogy neki milyen kínjai vannak, az én kutyámmmal. Mi köze hozzá? El kéne fogadni hogy valaki ezt szereti, valaki meg amazt. Énse szólok be amikor a nagy kopasz barom, sétáltatja a pitbullját, a jószág meg összenyálazza az egész nadrágomat olyan jól sikerül eljönni mellettem.
2011. szept. 20. 12:48
17/32 anonim válasza:
kutyakozmetikus vagyok.imádom az összes kutyát.DE,engem csak és kizárólag ezek a kistestű kutyák haraptak,morogtak meg eddig,nem lehet bírni velük,mert otthon anyuci/apuci kicsi szeme fénye.minden meg van engedve nekik,neveletlenek.az óriás schnauzer a 3órás szettet szó nélkül végigtűrte,a bobtail,a skót juhász a 8órás tortúrát is 1 nyikkanás nélkül...stb eddig csak a kicsikkel volt baj.gondolom sok emberben emiatt keltenek ellenérzést,meg azért ahogy látják a gazdik hogy viselkednek ezekkel a kiskutyákkal..
2011. szept. 20. 12:49
18/32 anonim válasza:
Nekem kistestű kutyám van, és ilyen cic-cic beszólás nálunk is volt már.
Szó nélkül tovább mentem, a kutyám lelkivilága nem sérült ettől, én magasról teszek a hülyékre, ha ő ettől érzi jól magát, akkor legyen.
A kutyámmal iskolát végeztem, szófogadó, okos.
2011. szept. 20. 12:52
19/32 anonim válasza:
"minden meg van engedve nekik,neveletlenek"
No,látod EZ a baj!!!!Az emberekkel van a baj,NEM a kutyával!Nem kéne úgy elkényeztetni a tündibündi kiskutyát és akkor nem fordulna elő hogy kezelhetetlenek!!
2011. szept. 20. 12:54
20/32 anonim válasza:
Engem talán amiatt irritál, mert azok az emberek, akik kistestű kutyát vesznek, azok a kutyát macskaként kezelik, és egy kényes, neveletlen állatuk lesz végül. Emiatt az utcán lófráló emberekben negatív tapasztalat alakul ki, és az ember sajnos általánosít, így kisujjból szólogatnak be mindenkinek... Ha a kistestű kutya jól van nevelve, akkor nekem nincs semmi problémám. Én amúgy a nagyobb kutyákat szeretem, akikhez hozzá lehet bújni. Ha pici valamit szeretnék, inkább vennék macskát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!