Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyával biciklizni? Mit...

Kutyával biciklizni? Mit gondoltok róla? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem fárasztó ez nekik nagyon? Nem számít hajszolásnak? Milyen nagyságú kutyával lehet biciklizni?

Mi a véleményetek? Mert én is szoktam biciklizni a kutyámmal. Ő egy tacskó és terrier keverék. 30 fölött még ő húz engem. És nem úgy néz ki mint aki utána elfárad. :) Jó nyilván nem tesz jót neki de csak ritkán engedem 30 fölé és csak rövid távokra. Pl. Egy kis utca hossza: 300-200 m. Szerintetek? ez nem megerőltető? Ti szoktatok biciklizni kutyával és ha igen milyen fajta mekkora? :)

2011. szept. 11. 13:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kis termetű kutyával biciklizni?

Elhiszem hogy a kiskutya is tud gyorsan futni csak az az egy probléma van ,hogy balesetveszélyes. Ha véletlen megijed vagy nem figyel eléggé az eb akkor beeshet a küllők közé. És bizony nagyon nagyon csúnyán megsérülhet. Míg nagykutyánál kisebb az esélye ,mert nehezebben tud a küllők közé beszorulni beakadni. Ott inkább ha ilyen eset adódik akkor inkább simán elestek mind a ketten.

2011. szept. 11. 14:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Igen kis kutyával biciklizni ha jól van szoktatva semmi gond! nem érrtem miért kell túlaggódni....
2011. szept. 11. 14:31
 23/24 A kérdező kommentje:
Hát ebből a videóból látszik hogy nekem attól eltekintve hogy a kinézete leginkább egy drótszőrű tacskóra emlékeztet de belül mégis csak egy terrier. Nem makacs, nem kap oda gyerekeknek, türelmes, és oda kint lakik az udvaron a haverjával :D
2011. szept. 11. 14:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha kicsi, ha nagy, ha az ember helyesen tartja, akkor egyik sem tud bemenni a bicikli alá. Én úgy csinálom a vizsla keverékeimmel, hogy van rajtuk egy hám, és egy nyakörv. Húzni a hámmal szoktak, de irányítani a nyakörvvel sokkal könnyebb. Így két pórázzal megyünk. Jó erős kutyák, de van hogy mindkettőt együtt viszem. Szerintem nem nagy szám, simán lehet őket így is irányítani.
2011. szept. 11. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!