Mit gondoltok a havanese fajtájú kutyákról? Szeretitek őket?
Én speciel nagyon szeretem a havaneseket , és nekem is van egy éppen itt fekszik az ölemben.
Ti szeretitek őket ? Okosnak tartjátok?
Ha nem szeretitek akkor miért nem ?
Én birom a kistestü kutyákat de a nagy kutyát is.
Leírás:
A legnagyobb pincs, de ennek ellenére apró termetű kutya. Feje rövidebb, mint például a máltai pincsié, szeme sötétbarna, orrtükre fekete. Füle a fejéhez simulva lelóg. Törzse hoszszú, izmos. Végtagjai rövidek, párhuzamosak. Farkát felfelé kunkorítja. Szőrzete hosszú, sima, lágy, a vége kissé elgöndörödik. Színe általában fehér vagy szürkésfehér.
Tulajdonságai: Szeretetre méltó, tisztaságszerető, barátságos, kedves kutya. Szőrzete rendszeres ápolásra szorul.
Alkalmazása: Luxuseb; érdekes, szép megjelenése miatt az egész világon népszerű.
Marmagasság: 25 cm
Testtömeg: 6 kg
Alomszám: 3-5 kölyök
Várható élettartam: 10-14 év
szeretem öket :)okosak, de vannak kivételek mint mindig :P
de hamarossan már a bichonok is divat kutyák lesznek sajnos,ahogy most az angol bulldog -.-' a csivava nekem azért tetszik mert kistestű kutya de olyan knt egy dán dog.de azok sajnos örök divat kutyák és már én sem szeretem őket mert olyanok mint egy idegesítő harapos labada!és már tökre zizik!ötülj hogy kaptál egy bichont! én nelem régen az volt a kedvenc kutyafajtám :)) most is szeretem öket de a szívem mindig a nagy kutyákhoz húzott,meg a dándogok :))))) imádom öket!!
én is imádom őket külön egyéniség mind :) most is van nekünk egy 4,5 hónapos ,itt egy kép ha nem baj.. itt éppen pózol :)
Szia!
Szerintem aranyosak a havanesek de nem a kedvecem. (Gondolom ezt megérted)
Annyi a probléma hogy mivel fehér nagyon gyorsan összekoszolja magát ha például leul az utcán, ha kaját eszik akkor a fehér szőrén nagyon látszik ha kajás maradt, stb,...
A szőrének a gondozásával is sok a gond.
Mondhatjuk úgy is hogy az igényesebb, költségesebb kutyák közé tartoznak a havanese-k.
De attól még aranyosak és én is szeretem őket!
20:07
ha vkinek problémája van a fehér színűvel akkor vesz egy másik színt havanese-ből nem csak fehér van a másik ha kajál meg lehet törölni ott a száját nem nagy cucc nekem is volt fehér havanese-m .. a szőr gondozás pedig ugyan olyan mint a többi hosszú szőrű ebnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!