Mit gondoltok Kylie Minogue-ról? Szeretitek a számait ha igen akkor van kedvenc számotok?
Figyelt kérdés
Kylie Minogue2011. okt. 29. 20:42
1/9 anonim válasza:
Nekem maga az énekesnő külsőleg nem jön be.Főleg az orra ami irritál.(ronda,nagy orra van)
A zenéje sem jön be,összesen 3 dal van ami tetszik tőle..A többi nem..
2/9 anonim válasza:
Nem egy szépség de egy zenéjét bírom:i should be so lucky.
3/9 anonim válasza:
Mm... ha teljesen őszinte szeretnék lenni, akkor azt írnám, hogy én inkább a Metallicát preferálom.
4/9 anonim válasza:
Nekem az tetszik, amit Nick Cave-vel énekel, a Wild Roses:)
5/9 anonim válasza:
Őszintén szólva, szerintem semmi hangja nincs. Végig nyávogja az egészet. Bocsi, nem áll szándékomban senkit megbántani, de én ezt gondolom :)
15/l
6/9 anonim válasza:
Igen:)
Nos, ismerem és szeretem tőle:)
Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head
Kylie Minogue - All The Lovers
Kylie Minogue - Love At First Sight
Kylie Minogue - It's in your eyes
Kylie Minogue - I should be so lucky
lehet, hogy itt vmelyik kettő ugyanaz:S :D
8/9 anonim válasza:
"6" - igen, a Can't Get You Out Of My Head és az It's In Your Eyes - az ugyanaz. A refrén kezdődik It's in your eyes sorral.
9/9 anonim válasza:
6, elnézést kérek, csak a szövegére nem jól emlékeztem. It's in your eyes, az másik zeneszáma. Most néztem meg google-ben, már rég hallottam ezt a zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!