Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a havanese...

Mit gondoltok a havanese fajtájú kutyákról? Szeretitek őket?

Figyelt kérdés

Én speciel nagyon szeretem a havaneseket , és nekem is van egy éppen itt fekszik az ölemben.

Ti szeretitek őket ? Okosnak tartjátok?

Ha nem szeretitek akkor miért nem ?

2011. okt. 13. 14:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mindenkinek az van,nekem biztos nem kéne. Meg ha sétálsz az utcán nem tud megvédenni semi.Amúgy cukik,de nekem soha nemkéne..sok a szaporító is..
2011. nov. 7. 21:26
 12/25 anonim ***** válasza:
Kifejezetten nem kedvelem őket. Biztos hozzátartozik az is ahogy a legtöbben nevelik. De se formára, se pofira nem tetszenek. Nem látom a szemükben azt a tenni akarást és az ösztönös intelligenciát.
2011. nov. 8. 10:40
 13/25 anonim ***** válasza:

Hmm az utolsó válaszát megcáfolnám, 15 hónapos havanesem-mel most novemberben fogunk BH vizsgázni.

Amúgy imádom, tündéri, az előbb voltunk sétálni akkor végig hozta az ő gumicsirkéjét, ami kb. 2X akkora mint ő, pedig elég nagy termete van(a többihez képest).

Nevelés témában asszem mindent elmondtam, kivéve azt, hogy tényleg nagyon sok a kis ideggörcs méregzsák öleb, de ezért nem a kutyákat kell lenézni, hanem a gazdáikat és a szaporítókat. Érdekes az én kutyám még életébe nem ment neki egy kutyának sem, morogni is nagyon ritka, ha egy kutya olyan szinten nem tetszik neki, hogy morogna... Kisebb korában nem találtam neki játszótársat, ezért egy olyan kutyasétáltató "csoportba" keveredtem be, ahol nagyrészt amstaffok voltak. Eleinte megijedt, de nem kapkodtam fel, nem csináltam belőle nagy ügyet, és azóta inkább a nagyobb kutyákhoz megy oda...

A szőre igaz, tényleg nehéz vele, de amikor szépen kifésülöm, és csak úgy lobog, látom, hogy megéri :)

[link]

[link] (itt nagyon le lett nyírva egyszer, azóta már szép hosszú a szőre, mint az előző képen)

[link] (készülés a bh vizsgára)

2011. nov. 8. 13:57
 14/25 anonim ***** válasza:
Kivételek mindig vannak. Ehhez neked óriási gratula és minden tiszteletem. Ám a kérdés az volt teszik-e a fajta: erre a válaszom még mindig nem. Attól függetlenül, h neked remek kutyád lehet!!
2011. nov. 8. 14:53
 15/25 A kérdező kommentje:

Nos a havanese az egyik leginteligensebb fajta.

Az én szuka havanesem áprilisban lesz 2 éves és miis nemsokára megyünk BH vizsgázni.

Szóval.

2011. nov. 8. 15:47
 16/25 anonim ***** válasza:
Kérdeztél valamit és ha már egyből nem ájulok el a havanese-től akkor már hülye vagyok. Más a véleményünk ennyi. Ha zavar h van olyan ember aki nem osztja a véleményedet akkor ne írj ki ilyen kérdést. Ennyi.
2011. nov. 8. 16:58
 17/25 anonim ***** válasza:
én elfogadom a véleményed:)
2011. nov. 8. 19:54
 18/25 A kérdező kommentje:
Én is elfogadom. :) Nem tudom mi bajod van.
2011. nov. 10. 19:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Mikor fogtok vizsgázni, Kérdező? És melyik kutyasuliban? (:
2011. nov. 11. 17:02
 20/25 A kérdező kommentje:

BH 3.-vizsgára megyünk.

Kőbányai Happy Dog Kutyaiskolába járunk. :)

2011. nov. 11. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!