Mit gondoltok a havanese fajtájú kutyákról? Szeretitek őket?
Én speciel nagyon szeretem a havaneseket , és nekem is van egy éppen itt fekszik az ölemben.
Ti szeretitek őket ? Okosnak tartjátok?
Ha nem szeretitek akkor miért nem ?
Hmm az utolsó válaszát megcáfolnám, 15 hónapos havanesem-mel most novemberben fogunk BH vizsgázni.
Amúgy imádom, tündéri, az előbb voltunk sétálni akkor végig hozta az ő gumicsirkéjét, ami kb. 2X akkora mint ő, pedig elég nagy termete van(a többihez képest).
Nevelés témában asszem mindent elmondtam, kivéve azt, hogy tényleg nagyon sok a kis ideggörcs méregzsák öleb, de ezért nem a kutyákat kell lenézni, hanem a gazdáikat és a szaporítókat. Érdekes az én kutyám még életébe nem ment neki egy kutyának sem, morogni is nagyon ritka, ha egy kutya olyan szinten nem tetszik neki, hogy morogna... Kisebb korában nem találtam neki játszótársat, ezért egy olyan kutyasétáltató "csoportba" keveredtem be, ahol nagyrészt amstaffok voltak. Eleinte megijedt, de nem kapkodtam fel, nem csináltam belőle nagy ügyet, és azóta inkább a nagyobb kutyákhoz megy oda...
A szőre igaz, tényleg nehéz vele, de amikor szépen kifésülöm, és csak úgy lobog, látom, hogy megéri :)
[link] (itt nagyon le lett nyírva egyszer, azóta már szép hosszú a szőre, mint az előző képen)
[link] (készülés a bh vizsgára)
Nos a havanese az egyik leginteligensebb fajta.
Az én szuka havanesem áprilisban lesz 2 éves és miis nemsokára megyünk BH vizsgázni.
Szóval.
BH 3.-vizsgára megyünk.
Kőbányai Happy Dog Kutyaiskolába járunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!