Mit gondoltok a törvényről?
10:48
Persze van csak jó kevés! Képzeld nem a TV-ből ismerem meg a világot! Ott sem a sikeres munkát mutatják csak meg! Nem egyszer altattak el állatokat, vagy kerestek brutális gazdákat! Magyarországon a KORMÁNY szemet huny az állatokon
10:51
igazad van! akkor puszta szórakozásból (már akinek az) üssük verjük kínozzuk őket!! Nézzünk a szemükben mikor kilehelik a lelküket és röhögjük ki őket!! Én mindezt veled csinálnám nem egy ártatlan állaton!
10:55
ez sajnos igaz :/
Szerintem is kéne valami állatirendörség, de Magyarország nagyon messze van ettől! Ausztriába már mindenhova beengedi a kutyákat, Magyarországon még a vakvezetőkutyákat se :D
Amcsiba vagy Norvégiába, minden fejlettebb országba olyan törvények vannak hogy mi csak lesünk! :D
De tudod, ez úgy van hogy először mindig az állatokat bántják, aztán a gyereket aztán az asszonyt...
Nem egy állatbántalmazó sorozat gyilkos lesz...
„Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.”
Mahatma Gandhi
én is nagyon örülnék, ha tennének valamit, de sajnos ettől még baromi messze vagyunk... és az az érzésem, hogy csak egyre messzebb kerülünk:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!