Illetlenség bikinifelsőben és rövidnadrágban biciklizni? Mit gondoltok arról, aki közúton bikinifelsőben biciklizik?
Imádok biciklizni, de mostanában rettentő meleg van. Így amikor nem faluban biciklizek, akkor le szoktam venni a pólómat, és csak bikinifelsőben szoktam biciklizni. De ha jön autós vagy biciklis szembe, akkor azt olyan cikinek érzem. Én ellenkező esetben nem gondolnék semmi rosszat, mert hát meleg van. De nem tudom, hogy mások hogyan gondolkodnak. Most azt csináltam már az utóbbi időben, hogy inkább földutakon bicikliztem, mert ott a kutya se lát, de jobb azért az aszfaltos út, főleg esős éjszaka után.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Leégéstől nem tartok, mert bekenem magam naptejjel, mielőtt elmegyek. Szégyellős sem vagyok, strandon is látnak ennyit, csak nem tudom, hogy másik mit gondolnak erről, és nem akarom azt, hogy hülyének nézzenek.
Hát én furcsának vélném, de ha a szembejövő idegen autós véleménye nem érdekel, akkor csináld. Inkább valami női aklétát vennék a helyedben, vagy top-ot.
Ezt pedig olvasd el(ha nem is értesz vele egyet, nem árt tudni róla hogy ilyen is van):
nem szégyellős, hanem szégyenlős -.-
de amúgy szerintem sem gáz,nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!