Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyával biciklizni? Mit...

Kutyával biciklizni? Mit gondoltok róla? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem fárasztó ez nekik nagyon? Nem számít hajszolásnak? Milyen nagyságú kutyával lehet biciklizni?

Mi a véleményetek? Mert én is szoktam biciklizni a kutyámmal. Ő egy tacskó és terrier keverék. 30 fölött még ő húz engem. És nem úgy néz ki mint aki utána elfárad. :) Jó nyilván nem tesz jót neki de csak ritkán engedem 30 fölé és csak rövid távokra. Pl. Egy kis utca hossza: 300-200 m. Szerintetek? ez nem megerőltető? Ti szoktatok biciklizni kutyával és ha igen milyen fajta mekkora? :)

2011. szept. 11. 13:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
2011. szept. 11. 14:14
 12/24 A kérdező kommentje:
2011. szept. 11. 14:15
 13/24 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen távtartók, amihez, ha hozzákötöd, akkor nem tud oldalra annyit mozogni, hogy bekerüljön a kerék alá.

Szerintem kicsi kutyával nem kellene. Közepes, nagy testű kutyával mennék, feltéve ha a csontozata már teljesen kifejlett, tehát két évesen.

Illetve szempont az, hogy mennyire bízol a kutyusban, hogy ha meglát egy cicust az egyik kertkapuban ücsörögni, nem ránt el arra.

2011. szept. 11. 14:15
 14/24 A kérdező kommentje:
Hát ő lenne! :)
2011. szept. 11. 14:16
 15/24 A kérdező kommentje:
xD Amúgy elránt biciklivel nem mer! :)
2011. szept. 11. 14:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Á, tacskó jellegű kutyával semmiképpen!
2011. szept. 11. 14:17
 17/24 anonim ***** válasza:

14.00 vagyok

az ényém is pontosan ilyen szinte kiköpött mása csak az enyémnek az oldalán van egy fehér folt. az enyém ahogyan már írtam annyi távot simán lefut (meg a pulim is)! Amúgy aranyos kutya!

2011. szept. 11. 14:22
 18/24 anonim ***** válasza:

14:00 vagyok

ja és azt kihagytam hogy nyugottan csinálhatod vele. Az enyém már 5 éves és Agilityzünk is meg biciklizás. SA tacskó amúgy is egy vadászkutya futásra termett. pl. 101 nagykutya a tacskó: http://www.youtube.com/watch?v=sIS_oPWxfvs

2011. szept. 11. 14:25
 19/24 A kérdező kommentje:

Utcán találtunk. Még kölyök volt és tele volt nyílt sebbel. Valahol vagy bántalmazták vagy súlyos baleset érte. Már két éves körül lehet ha nem több. Amikor hozzánk került semmi önbizalma nem volt. elbújt félt sétáláskor meg se gondoltam hogy el engedjem vagy se ha szeret ott marad mellettem ha nem akkor nem alapon. És a kuty el se mozdult mellőlem hiába vettem le róla a pórázt.

Nála hűségesebb kutyát nem láttam. És ez mind tavaly történt. Most meg csak rá kell nézni. :D

2011. szept. 11. 14:26
 20/24 anonim ***** válasza:
ja és az ényém a tacskó hosszúságot és lábat örökölte....
2011. szept. 11. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!