Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiadnál 150ezret az álomfajtád...

Kiadnál 150ezret az álomfajtádra? Vagy sok ez vételárnak?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, megtaláltam a tökéletes kennelt. 150-160ezer forintba kerül egy kölyök. Mindenki nemnormálisnak néz, amiért ennyiért meg akarom venni, mert ők "sosem fizetnének ennyit egy kutyáért"... Viszont tényleg nagyon szimpatikus a kennel, jókat hallok róla.
2011. aug. 24. 21:30
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

én szeretném, ha leírnád a kennel nevét, mint volt dobi tenyésztő megpróbálom megmondani, így képről, hogy valóban megéri-e az árát

leírhatod privátba emailba is a kennel nevet, de szerintem tudnék neked ajánlani neked több olyat, ami ellen garantáltan nem lesz kifogásod, és az ára is barátibb

ellenben az is lehet, hogy az adott kennelnél rávilágítok valami csibészségre, szóval ez egy soha vissza nem térő alkalom

igazából pont ismerek egy kennelt, ami 130-150 körül adja a kölyköket, emellett más fajta kutyákat is tenyészt, külföldi fedeztetések vannak, de nem a legjobban válogatja össze a párosításokat valamiért, a kölykök sem első osztályúak, komolyan sokkal szebbeket lehet kapni 80-100 körül

2011. aug. 25. 11:03
 42/42 anonim ***** válasza:
Akkor csak azt ird le, hogy helyileg hol található. csak kivácsi vagyok. magam is ezzel a fajtával foglalkozom.
2011. aug. 25. 12:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!