Kiadnál 150ezret az álomfajtádra? Vagy sok ez vételárnak?
én ha fizetek, csak az oltásokért, féregtelenítésért és hasonlókért fizetek, meg ha valami baj van, váratlanul. ezekért kiadok bármennyit, de fajtatiszta állatért nem.
valóban, régebben nagyon tetszettek a maine coon macskák, a szibériai husky-k... de azóta úgy vagyok vele, hogy ha lenne keretem, inkább elmennék a fajtamentőkhöz, vagy keresnék egy keveréket a menhelyen. sőt, inkább utóbbi lehetőség. hiába szeretem a husky-fajtát, egyszer beleszerettem egy kis "összevisszába". középtermetű, semmire sem hasonlító, mégis helyes kis dög. :)
de a te szíved dolga, kiadsz-e pénzt magára a fajtára.
egyébként vannak drágábbak is. ha 150, akkor jó helyről veszed, jó helynek kell lennie.
az én új kutyám 1200 dollár volt kb 270 ezer forint... plusz 190 ezer forint az ideutazása...
de átlagban a mi fajtánkban egy kiskutya 250 ezer forint a hobby kölykök 130-120 ezer
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:34
na én megmondtam, hogy jönnek a menhelyesek.... nem is az a baj, de mit kell ráerőltetni a menhelyes kutyát a másikra???? MI a franc közöd van hozzá, hogy mennyit ad ki egy kutyára????
És de érdekes mindenki itt pattog állandóan, hogy a kutya így a kutya úgy, így, meg úgy kell velük bánni, mert ugyanolyan érző lények, mint bármi/bárki más.....
Erre meg itt írja mindenki, hogy nem adna ki ennyi pénzt egy kutyáért... kb. tök lekezelő ez a mondat nem veszitek észre? Mintha semmibe lennének nézve a kutyák, de mind1
Talán a világon a legszubjektívabb dolog, hogy kinek mi a drága. Részemről biztos, hogy nem született még a világra olyan álom kutya, amiért ennek a felét is odaadnám, de én csak egy sima melós vagyok, szóval addig nyújtózkodom, ameddig a takaró ér.
Ha telik rá, hajrá! Fraid szerint nem egészséges megvonni magunktól az ilyesmit. :)
kiadnék még többet is... ha olyan a párosítás!
egyébként az egyik fajtámnál jellemzően nem adnak 120-nál olcsóbban kölyköt a tenyésztők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!