Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiadnál 150ezret az álomfajtád...

Kiadnál 150ezret az álomfajtádra? Vagy sok ez vételárnak?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, megtaláltam a tökéletes kennelt. 150-160ezer forintba kerül egy kölyök. Mindenki nemnormálisnak néz, amiért ennyiért meg akarom venni, mert ők "sosem fizetnének ennyit egy kutyáért"... Viszont tényleg nagyon szimpatikus a kennel, jókat hallok róla.
2011. aug. 24. 21:30
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
74%
Én vettem 2 Törzskönyves Kaukázusi juhász kiskutyát! A 2 volt 120E legjobb táppal etettem 1 éves korukig meg hússal 10KgTÁP/10.000Ft szall ne csak arra gondolj, h meg veszed és kész utánna is sokat kell rá áldozni.
2011. aug. 24. 21:36
 12/42 anonim ***** válasza:
33%

én ha fizetek, csak az oltásokért, féregtelenítésért és hasonlókért fizetek, meg ha valami baj van, váratlanul. ezekért kiadok bármennyit, de fajtatiszta állatért nem.

valóban, régebben nagyon tetszettek a maine coon macskák, a szibériai husky-k... de azóta úgy vagyok vele, hogy ha lenne keretem, inkább elmennék a fajtamentőkhöz, vagy keresnék egy keveréket a menhelyen. sőt, inkább utóbbi lehetőség. hiába szeretem a husky-fajtát, egyszer beleszerettem egy kis "összevisszába". középtermetű, semmire sem hasonlító, mégis helyes kis dög. :)

de a te szíved dolga, kiadsz-e pénzt magára a fajtára.

egyébként vannak drágábbak is. ha 150, akkor jó helyről veszed, jó helynek kell lennie.

2011. aug. 24. 21:40
 13/42 anonim ***** válasza:
0%
Aranyból van ez a kutya?
2011. aug. 24. 21:40
 14/42 anonim ***** válasza:
82%

az én új kutyám 1200 dollár volt kb 270 ezer forint... plusz 190 ezer forint az ideutazása...

de átlagban a mi fajtánkban egy kiskutya 250 ezer forint a hobby kölykök 130-120 ezer

2011. aug. 24. 21:43
 15/42 anonim ***** válasza:
70%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:34

na én megmondtam, hogy jönnek a menhelyesek.... nem is az a baj, de mit kell ráerőltetni a menhelyes kutyát a másikra???? MI a franc közöd van hozzá, hogy mennyit ad ki egy kutyára????

És de érdekes mindenki itt pattog állandóan, hogy a kutya így a kutya úgy, így, meg úgy kell velük bánni, mert ugyanolyan érző lények, mint bármi/bárki más.....

Erre meg itt írja mindenki, hogy nem adna ki ennyi pénzt egy kutyáért... kb. tök lekezelő ez a mondat nem veszitek észre? Mintha semmibe lennének nézve a kutyák, de mind1

2011. aug. 24. 21:43
 16/42 anonim ***** válasza:
3%
a 88%os utolsonak remélem apeh elkap
2011. aug. 24. 21:44
 17/42 anonim ***** válasza:
31%

Talán a világon a legszubjektívabb dolog, hogy kinek mi a drága. Részemről biztos, hogy nem született még a világra olyan álom kutya, amiért ennek a felét is odaadnám, de én csak egy sima melós vagyok, szóval addig nyújtózkodom, ameddig a takaró ér.

Ha telik rá, hajrá! Fraid szerint nem egészséges megvonni magunktól az ilyesmit. :)

2011. aug. 24. 21:44
 18/42 anonim ***** válasza:
79%

kiadnék még többet is... ha olyan a párosítás!

egyébként az egyik fajtámnál jellemzően nem adnak 120-nál olcsóbban kölyköt a tenyésztők.

2011. aug. 24. 21:46
 19/42 anonim ***** válasza:
97%
miért kapna el az apeh? 2 évig spóroltam a kutyára a tanári fizetésemből.. a kutyatenyésztést bejelentettem, minden kölyök után adót fizetek (vagyis fizetnék ha nem a 3x osát költeném kutyakiállításokra, ganetikai tesztekre stb) mindent elszámolok és olyan alacsony bevételem van belőle, hogy adót se kell fizetnem utána.. én megdolgozom a kutyáimért ők az életem akiket imádok és szenvedélyesen szeretek kiállításokra járni.. ebben mi a rossz? mások Tv re, telefonra költenek ennyi pénzt...és ők még hitelt is kapnak rá míg én spórolok a kézhez kapott havi 100 ezremből..
2011. aug. 24. 21:49
 20/42 anonim ***** válasza:
82%
Természetesen. Az én fajtám is 150 ezernél kezdődik. (((persze szaporítók 50-ért árulják))) Ez több, mint a havi fizetésem. De nincs kizárva, hogy gyűjtögetünk még egy pár évet és hozunk egy kiskutyát Németországból. Ott 1200 eurotól indul az ára. Én inkább vennék ezért a pénzért kutyát, mintsem LCD tévét vagy mobiltelefont, mint egyesek. (Mondjuk valóban nincs is egyik sem...)
2011. aug. 24. 21:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!