Miért nem lehet rászólni az idegbeteg idegesítő ugató kis szobacirkálókra?
Nem értem mi van sok gazdával, és hogy bírják ezt idegekkel. Annyi kis ugató idegesítő kis terminátort látok/hallok, hogy az valami hihetetlen. Ilyen a szomszéd kutyája is. Megvette a yorkit, és egész nap benem áll a kis aranyos pofája!!! És már 1 éve ez megy. Ugat a kutya, de folyton, a napi 17 órájában, bármi8 történik, fél óórán át ugat.
És a gazdája cseszik rászólni. Szerintem a kutya már élvezi is, és természetessé vált neki, hogy ugathat a nap 17 órájában kifulladásig.
Most nyáron kiakarja szoktatni éjszaka, hogy aludjon, kint, de ez a kutya b***szik aludni, inkább nyüszög, ugat egyfolytában
Nem értem ezt a felfogást, miért kell hagyni, hogy a kutya ugasson egész nap, a semmiért is, ha nem történik semmi, miért jó ez a gazdáknak?
Leírtam a véleményem, de aztán úgy voltam vele, hogy hagyjuk, mert úgysem fogod fel ép ésszel, amit írok. Fújod a magadét. Meg ez a "nem vagyunk egy súlycsoportban". :D
Ezzel kellemesen lejárattad magad, amin jót mosolyogtam. Nagyon sokra tartod magad...te biztos tudod mire...nekünk ez nem derült ki, de nem is számít, már abszolút bemutatkoztál mindazzal amit leírtál és ahogyan ezt tálaltad. Igazán, ahogy te fogalmaztál, INTELLIGENS hozzászólás volt...köszönjük
Teljesen felesleges ide bármit is írni...a szavak kiforgatásnak nagy mesterei itt ólálkodnak. A véleményem továbbra is fenntartom, akkor is ha van aki egyetért és ha van aki nem. Kicsit átvágott ez a szóváltás sznobok csatározgatásába, ezért "köszönöm a lehetőséget" a kinyilatkoztatásra, de én itt kiszállnék.
További szép napot.
Jó sok véleményt írtál a témáról, ragaszkodjál hozzá :DDD annyit, hogy van egy yorkid húúú, és akkor mi van?? Meg engem szídtál folyamatosan. Akkor ki is mutatkozott be???? :DDD
"Ha irigykedni támadt kedved, akkor ülj be egy plázába, aztán lesd a cicababákat vagy chippaddele fiúkat (nem derült ki melyik csapatban játszol...) és irigykedj rájuk, hogy te sosem leszel olyan menő..."
Sajnos gyenge értelmi képességeim ezeket nem tudják értelmezni, sok köze van a kutyákhoz. :DD
Az igazság az, hogy Téged nem érdekel a yorki, mint fajta, van egy yorkid ami 6 számjegyű, ehhez gratulálok, azt isteníted, a többi yorki meg, hogy mi van velük, hogy tartják őket, mennyire betegesek stb., nem is érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!