Miért nem lehet rászólni az idegbeteg idegesítő ugató kis szobacirkálókra?
Nem értem mi van sok gazdával, és hogy bírják ezt idegekkel. Annyi kis ugató idegesítő kis terminátort látok/hallok, hogy az valami hihetetlen. Ilyen a szomszéd kutyája is. Megvette a yorkit, és egész nap benem áll a kis aranyos pofája!!! És már 1 éve ez megy. Ugat a kutya, de folyton, a napi 17 órájában, bármi8 történik, fél óórán át ugat.
És a gazdája cseszik rászólni. Szerintem a kutya már élvezi is, és természetessé vált neki, hogy ugathat a nap 17 órájában kifulladásig.
Most nyáron kiakarja szoktatni éjszaka, hogy aludjon, kint, de ez a kutya b***szik aludni, inkább nyüszög, ugat egyfolytában
Nem értem ezt a felfogást, miért kell hagyni, hogy a kutya ugasson egész nap, a semmiért is, ha nem történik semmi, miért jó ez a gazdáknak?
A kutya megvédi a területét .
Ja és idézem : "Miért nem lehet rászólni az idegbeteg idegesítő ugató kis szobacirkálókra?" nem idegbeteg egy kis testű kutya sem! Minden kutya ugat ezzel védi a területét . Nekem havanesem van az is ugat mindig , de hagyom neki had ugassa meg az idegen embereket. Ha zavar akkor fogd be a füled mit tudom én .A kutya ezzel jelez! Ha nem érted meg akkor sajnálom. És nem idegbetegek a kis testű ebek!!!!!!!!!!!!!
Megértem ha nagyon zavar ez a sok ugatás.
Nézd, az, hogy a nap nagy részét végigugatja a kutyus az amiatt van hogy nem egészen jó az idegrendszere és nem megfelelően van szocializálva. Mert azért minden gazdinak tisztában kell lenni azzal hogy bizony vannak írott-íratlan szabályok amiket be kell tartani hogy mindenki nyugalomban éljen egymás mellett. Kutyás-és nem kutyás.
Nekem fiú yorkim van, és a házunkban is van egy yorki(lány)
Az enyémnek egy hangja sincs, csak nézelődik az erkélyen ha épp mozgás van, de a szomszédéké szinte megőrül annyit ugat.még éjszakánként is néha rákezd.
Az enyémet nem győzik dicsérni a szomszédok hogy mennyire okos, sohase hallják a hangját és egy kézmozdulatomra, egy szavamra azt csinálja amit kérek tőle.
A szomszédéké meg olyan mint egy kergebirka, sosem fogad szót.
Egy kutyának fegyelem kell, szabályok és akkor lehet kezelni. De sajnos ha nem megfelelő az idegrendszere akkor ez nehéz ügy.
Szólj a szomszédnak hogy ez már nagyon zavar, keressen valami megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!