Havanese kutyámat hetente fürdetem mégis mindig koszos és büdös. Ez engem nagyon zavar. Mit lehetne még tenni?
Ez egy toy uszkár (az 3 kg alatt van) és más kutyák keveréke. Szerintem havanese egyáltalán nincs benne. Túl hosszú az orra, nem mandula a szeme, lent van a füle, rossz helyen a farka, nem jók az arányai.
Szeretheted, de köze sincs egy havanesehez.
Az pedig, hogy hogy tartod, kutyához nem méltó. Ő egy kutya. Nem plüssmaci, nem gyerek, hanem kutya. Úgy kell tartani mint egy kutyát. Kutyatársakkal, rohangálással a füvön és nem milánóival.
Rendben, akkor nem havanese:( De kár:(((((
Amúgy hogy lássátok hogy szeretjük, mind a két lába patellás volt, az egyik 4es, másik 3as fokozatú. Lábanként 50ezer volt a műtét, plusz harder-mirigy előreesése volt az is 25 ezer. ha nem szeretnénk akkor kifizettük volna ezeket?
Látod, akkor most már tudod, hogy miért nem érdemes 25.000-ért egy keverék kutyát venni.
Lehet, hogy szereted, de rosszul.
Nézz utána, hogy a kutyának mire van szüksége és azt add meg neki, ne amit te képzelsz.
Tartok tőle,hogy egy ilyennek hiába magyarázzátok,miért nem érdemes szaporítani.
Az,hogy a kutyía beteg,keverék,ráadásul hasonlókkal vannak tele a menhelyek,a "kedves gazdinak"lényegtelen.
Tényleg plüsskutya kéne neki,mert így tönkretesz egy élőlényt.
Etetés:hosszú évtizedek óta van kutyám,nagyon ellene voltam a tápoknak.
A mostani sem ette(3 napig)negyedik nap ráfanyalodott és eszi azóta.
Sokkal jobb egészségi állapotban van,agilis,szép,egészséges.
6 kg? Pff, jó nagy batár állat lehet.
Amúgy meg semmi jogotok engem minősíteni, és igenis egyszer lesznek kiskutyái. Az állatorvosunk mondta hogy a kutyának egyszer szülnie KELL, különben megbolondul és hamarabb meghal. Neki jobban hiszek mint nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!