Havanese kutyámat hetente fürdetem mégis mindig koszos és büdös. Ez engem nagyon zavar. Mit lehetne még tenni?
Ti nagyon gonoszak vagytok! Én igenis szeretem a kutyám hogy bizonyítsam be? És ő is imád engem. Azért nem vettem törzskönyves kutyát, mert nem akartam mutogatni a kutyám meg kiállításra cibálni. Egyszer lesznek kölykei, és ennyi!
Próbálok képet tölteni.
Próbáltunk már vagy 6-7 fajta tápot, de inkább 2 napig éhezett, nem ette meg.
Amúgy itt a környéken csak batár nagy kutyák vannak, és félek őt letenni nehogy megtámadják.
17:20as vagyok.
Hááát...szerintem ő tényleg nem havanese....:S
Nem tudom na...bizti jó gazdi vagy meg minden, és talán mi reagáltuk túl a helyzetet...
De próbáld kutyusként nevelni őt, vidd olyan helyre ahol szabadon szaladgálhat, ne flexin-, hanem normál pórázon sétáltasd és akkor még kevesebb a valószínűsége, hogy baj történik! Etesd őt "kutyásabb" ételekkel, és hátha el tudod őt vinni olyan helyre is, ahol barátokra tehet szert! A szőrével kapcsolatban pedig...hát nem tudom...
Te észre se vetted eddig, hogy köze nincs például az általad linkelt havanese-hez?
Emlékeztetőül: [link]
Ajánlom figyelmedbe, Jan Fennell: Kutyapszichológia c. könyvét. Talán megvilágosodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!