A szüleim el akarják ajándékozni a kutyáinkat. Mit csináljak?
Szia!
Milyen fajták a kutyusok? Az én kislányomnak pulija van, csak feljön a teraszra és egy lapátnyi kosz és ágacska potyog ki belőle, de ennek ellenére néha bejön a lakásba. A szüleid szeretik őket? Szerintem ez a probléma kiinduló pontja, mert én pl. nagyon szeretem ezért elfogadom, hogy kosszal és gondokkal jár, de annyi pluszt ad az életünkben, hogy ez megéri. Az én kutyámat is elajándékozták gyerek koromban, mert Anyukámra "haragudott" . A fent írottakkal egyetértek, maradandó károsodást okoz! És aki szereti a kutyát nem fog tudni kutya nélkül élni. Nekem 10- évig nem volt módom tartani, és most újra lehet és ez vagyok én.
Szerintem is segíts kicsit és megértőbbek lesznek, nálunk a Kisgazdi feladata, hogy mindig legyen friss víz előtte, és néha megragadja a seprűt is különösebb rossz érzések nélkül. Összeszedi a széthordott játékokat stb.
Esetleg ha levinnéd őket valami nagy szabad térre ahol kitombolhatnák magukat és hátha otthon nyugisabbak lennének?
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!