Hogy lehet elajándékozni egy kutyust? úgy értem én hirdetem hirdetem de senkinek nem kell, sokat hallok hogy elajándékozta a kutyusát, nekem költözés miatt el kell ajándékozni de nem tudom mit tehetnék még.
Figyelt kérdés
őgy volt hogy elviszik aztán hívtak hogy mégsem, a szívem szakad meg de nem értem miért nem kell senkinek hirdetve van mindenhol, állatorvosnál kint van, neten vaterán stb de semmi pedig fajtatiszta még nem is felnőtt stb Fontos mert menhelyre kell adnom sajnos ha nem viszik el a héten de nem akarom menhelyre adni2011. aug. 22. 12:55
1/11 anonim válasza:
Fajtája neme? Hol laktok? Vannak ismerőseim akik kutyát keresnek, talán szólhatok róla nekik! :)
2/11 anonim válasza:
Milyen fajta? Neme? Mennyi idős?
3/11 A kérdező kommentje:
mudi szuka 11 hós lesz győr
2011. aug. 22. 13:04
4/11 anonim válasza:
Hát őt azért lehet nehéz elajánfékozni mert a magyar fajták nem kelendőek! inkább most a Németjuhász pitbull labrador a menű kutya a magyar fajtát meg leszarják! Mi is tenyésztettük a pulikat de senkineks sem kelettek! Nem érdekli az embereket a magyar fajta kutya!
5/11 A kérdező kommentje:
pedig a mudi a legokosabb magyar fajta, sztem vetekszik az intelligenciája a border colliéval
2011. aug. 22. 13:15
6/11 anonim válasza:
Itt van a link, ha valaki meg szeretné nézni:
Majd én is kérdezgetem az ismerőseimet hátha kell valakinek, sok sikert, hogy jó helyre kerüljön sajnálom hogy el kell ajándékoznod :(
7/11 A kérdező kommentje:
én is sajnálom, nem akartam konkrétan itt hirdetni nehogy az legyen hogy leszedik a kérdést, csak ötleteket hogy hol kéne még hátha vmi nem jutott eszembe
2011. aug. 22. 13:25
8/11 anonim válasza:
A mudimentőktől kérj segítséget! Netboardon beszélni is tudsz velük!!
A mudi nem túl népszerű fajta sőt egyesek egyenesen ellenségesek vele, bár nem értem miért. Szerintem a legjobb kutya. Mondjuk így legalább különleges marad és ritka...
9/11 anonim válasza:
Amúgy nagyon szép kutya. és igen nagyon okos is! Nekem 2 pulim és 1 foxim van. Amúgy sajnálom hogy el kell ajándékoznod!
10/11 anonim válasza:
Akkor ne haragudj, legalább így engem tiltanak ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!