Milyen "tenyésző" az?
...aki 15 vagy 16 éves(persze ettől még nem ítélem el, van szakértelme, szereti a kutyáit). Na szóval, felhívom, elkezdem neki mondani, hogy érdekelne, hogy mikor lesz következő alom stb. erre közbeszakítja a mondatom, hogy miért hívogatom reggel 8-kor(háromnegyed 9 volt...)? Ez milyen már? Komoly érdeklődő voltam. Meg amúgy is egy komoly kutyás már reggel felkel a kutyáival foglalkozni, nekem 1 kutyám van mégis fél7-kor kelek hozzá. Amikor újra hívtam, kicsit később, hogy megbeszéljük, lerakta.
Volt egy másik nap, amikor hívtam, mert hát mégis jó kutyái vannak, megérné, mert kiállítási kutyust akarok. És gondolom, mivel van egy kis "tájszólásom", a telefonba röhögött és lerakta.
Hát, örülök hogy nem egy hlye libát pénzelek, de ha most egy külföldi, vagy egy még komolyabb érdeklődő felhívja, akkor is ilyen pofátlan lesz?
én 14 éves korom óta tenyésztek teljesen egyedül és már az első két almomban több Ch sőt Eu győztes kutya is volt...teljesen egyedül vezettem már le akkor is a szülést, választottam ki a kant és neveltem fel a kicsiket...szóval nem a koron múlik..
szerintem kérdező tudom ki az akiről beszélsz és tényleg nagyon jó kutyái vannak ha show kutyát akarsz akkor talán megéri kicsit még a nyakára járni és ha kell akkor megtudom adni anyukája számát (mármint ha az akire gondolok)
Én is vettem már olyantól kutyát akit nem kedvelek...de hát ugye nem lehet mindenkit kedvelni..
Köszönöm szépen, egy aranyos és szép tacskót szerettem volna vásárolni, de már én is örülök, hogy nem tőle vettem.
Kiválasztottam már egy jó kennelt, telefonon beszéltem a tenyésztővel, és nagyon rendes volt.
Csak nem tudom, mit gondol ő magáról, azt hiszi körülötte forog a világ. Sajnos a kutyázást sem kímélték meg a hülye emberek. Köszönöm a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!