Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen gyermekszerető fajtát?

Milyen gyermekszerető fajtát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Tudom,több ezren feltették már a kérdést,de..

2 gyermek mellé keresek olyan fajta kutyát,ami tűri a gyerekek hancúrozását az udvaron,valamilyen szinten házörző,bohókás,és a lényeg,hogy szeresse a gyerekeket.Közepes vagy nagytestű legyen inkább.

Nagy udvarunk van,séta lesz,tanítva lesz,kint is lehet és a házban is.

Kérek szépen tippeket,ötleteket.Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 14. 19:35
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
1 és 8 évesek a gyerekeim.
2011. júl. 14. 20:03
 12/31 anonim ***** válasza:
Berni pásztor, a miénk az öcsémmel egyidős, amikor kicsi volt persze a kutya gyorsabban nőtt szóval fellökte néhányszor, de sosem bántotta, és imádják egymást. Nagyon szelíd, gyönyörű, a leghűségesebb kutya amit valaha láttam, anyám mindig azt mondja h a szeme tömény szeretet. Imád minket. Én csak ajánlani tudom, bár tény h nagyon drága. JA és a 12 év alatt egyszer sem volt beteg, csak annyi h sérves volt amikor vettük, ezért olcsón kaptuk a tenyésztőtől, de azt akkor még 5000ft-ért műtötték, azóta semmi. Amúgy törzskönyves meg minden.
2011. júl. 14. 20:18
 13/31 fancy917 ***** válasza:
Szia! ha nem féltek a nagyon nagytestű kutyáktól, akkor az ír farkast ajánlanám.Imádják a gyerekeket.Meg szerintem a dogok is jók:)
2011. júl. 14. 20:20
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
amstaff, pit bull. a legjobb bébicsőszök :)
2011. júl. 14. 20:21
 15/31 anonim ***** válasza:

Bullterrier, kis bohócok, szeretik a gyerekeket, nagyon ragaszkodóak :)

Nézz körül a fajtamentőknél!

Vagy az állatok.info-n

2011. júl. 14. 20:50
 16/31 anonim ***** válasza:
Szia! Én a boxert ajánlom, nekem is van egy. Imádja a gyerekeket a picikkel egész óvatos, bár egy fiatalabb boxi még lehet túl szilaj és véletlenül fel lökheti, lehet nyúzni, dögönyözni ha unja legfeljebb arrébb megy.
2011. júl. 14. 21:04
 17/31 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát! Az Angol Cocker Spániel és a Boxer a favorit eddig,a többivel sincs gond,mert mind szépek nekem, csak a férjemnek nem igazán tetszenek és nálunk ugye ezt is figyelembe kell venni. :)

Egy kedves ismerősöméknek 5 gyermek mellett 7 Boxer volt,így már hallottam a híres gyermek szeretetükről,a Spánielt nem ismerem,sokat látok,nagyon szépek és azok a szomorú szemek! és mellette az a pajkosság...Aki tud kérem írjon a Boxerről és az Angol Cocker Spánielről negatívat és pozitívat egyaránt!Nagyon megköszönném!

2011. júl. 14. 22:07
 18/31 anonim ***** válasza:
Vizsla :) igaz kicsit eleven de nagyon játékos és aranyos tud lenni , még kölyök vizslám van áthoztuk a 3 éves kis uncsitesom és oylan szépen játszott vele, öröm volt nézni :)
2011. júl. 14. 22:50
 19/31 anonim ***** válasza:

Boxerről a Wikipédia:

[link]

"Ha pár szóval kellene megfogalmazni, azt mondhatnánk, "gyengéd gladiátor". Ez a kettősség tényleg uralja a boxer jellemét. Ha lehet, akkor lusta, a kanapén heverészik és élvezi a simogatást, de amint "komolyra fordul a helyzet", feláll és megmutatja a szigorú és rettenthetetlen arcát. Akármennyire szereti is a boxer a kényeztetést, valójában egy munkakutya, akinek szüksége van a napi mozgásra, és egy erős és következetes gazdára, aki mindig megmondja, hol a helye a kutyának a rangsorban. Merthogy a boxer mindenhol keresi a kiskaput és a lehetőséget a csibészségre. Ez egy sajátos bájt is ad a boxernek, de ugyanakkor nem szabad hagyni, hogy a család fejére nőjön. Ez különösen a kanokra igaz, a szukák valamennyire simulékonyabbak.

A legtöbben a játékossága és a gyerekszeretete miatt választják a boxert maguk és a családjuk mellé. Szerencsére öreg koráig is játékos és megbízható kutya marad. (Két boxer játéka megkapó látvány, tényelg "boxolnak" a mellső lábaikkal. Sok gazda azonban ezt verekedésnek véli, pedig nem az.) A gyermekekkel különösen barátságos, és fölméri azt is, hogy egy kisgyermekben mennyi kárt tudna tenni, ha ugyanúgy kezdene el vele játszani, mint egy felnőttel. Épp ezért a picik között a boxer nyugodtan viselkedik. Természetesen ennek ellenére semmikor se hagyjuk egyedül egy kisgyermeket bármilyen kutya társaságában!"

2011. júl. 15. 08:52
 20/31 A kérdező kommentje:

A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:52

Igen,köszönöm szépen,ezt már olvastam,igyekszem utána járni ennek a két fajtának jó alaposan,ezért is kérdeztem meg még külön,hogy aki tudja írja le a negatív és pozitív tulajdonságait.Mégegyszer köszönöm,szép napot! :)

2011. júl. 15. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!