Ha ezt teszem, rossz ember vagyok?
Tegyük fel hogy a nagytestű, fajtiszta kutyámat (szürések nélkul) pároztatni szeretném egy szukával (szürések nélkul).
Csupán azért, mert kiskutyékat szeretnék a házhoz vinni én is meg a gazdi is. A vártnál több kutyus jön, és a kölyköket jó családhoz kell vinni. Rossz emberek lennénk, ha pénzt kérnénk a gazdiktól, mivel a szülők fajtiszták, nagy termetűek, szépek a kölykök is, persze elmondanánk a vevőknek,hogy nincsenek szűrve a szülők? Nem a pénz miatt kérdem, mivel az a pár ft nem számít,de mégis a kölykök láthatóan jó minőségűek. Nyugodtan jöhetnek a lehurrogások, csak szeretném megtudni, mi a véleményetek ilyen emberről. Mégegyszer, ez csak egy kitalált történet.
Nem illendő pénzt kérni, mivel nem bizonyított hogy fajta tiszták a kicsik.
Megértem hogy pénzbe kerül a felnevelésük, de azt te vállaltad, úgyhogy örülj, ha lesz mindnek gazdija, s ha igazi kutya és állatbarátnak vallod magad, már annak is örülsz ha mindnek rendes gondoskodó gazdája lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!