Rossz gazda/ember vagyok?
A problémám nagyon-nagyon röviden: nem sportolhatok, versenyezhetek, kutyázhatok a kutyáimmal, amit tehetek az nekem NEM elég. Ez egy bonyolult dolog, sok minden összejött ami miatt ilyen megoldhatatlan csomóba kerültem. És emiatt boldogtalan vagyok, nehézzé válik foglalkozni velük.
Emellett rettenetes bűntudatom van, mert imádom a mostani kutyáim rettenetesen ragaszkodom hozzájuk.
Aki nem érti a sportkutyázás szenvedélyét, az inkább ne is írjon, mert már így is elég rossz véleménnyel vagyok magamról... :( Mégis mit lehet ilyenkor tenni?
Tudod, én is a sportkutyázás megszállottja vagyok. Ráadásul egy remek kutya tulajdonosa. A körülményeim viszont folyamatosan lemondásra késztetnek az elmúlt években.Egyre több az, amit nem tehetek meg. Bizony, sokszor nagyon el vagyok e- miatt keseredve.
Ha nehéz is, de bele kell törődni, ha nem talál az ember megoldást arra, hogy élhessen a szenvedélyének.Feladni nem szabad. legbelül hinni kell, hogy lesz változás és mindig keresni azt a megoldást, hogy legyen is megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!