Rossz ember lennék? Többi lent
Szerintem a Tesco-s még jobb is, mint az ilyen Chappi, Pedigree, Darling és társaik, mert azokban szinte csak színezék meg tartósítószer van. A tescos tápokban igaz, hogy kevés hús van, de legalább nincs telenyomva mindenféle ártalmas cuccokkal.. Ha pedig még konzervet is kapnak a kutyák, akkor nagyon jó sorsuk van! Esetleg egy-kétszer főzhetnél nekik valamilyen húst, az biztosan jót tenne nekik, de alapvetően jók ezek a táplálékok, legalább enni kapnak rendesen.
A Happy Dog egy jó minőségű táp, nem kell átváltanod semmire! Én is azzal etetek már 10 éve, de én már kipróbáltam az Orijentől a Royal Caninig mindent. Semmi sem jó, csak a Happy Dog jött be. :)
Nem vagy rossz ember - sőt, kifejezetten jó ember vagy, és gratulálni szeretnék, amiért ilyen jó szíved van! :)
Még mindig jobb, mintha a menhelyen lennének.
Remélem sikerrel jársz és eljönnek értük az álomgazdik.
Jaj látom nem írta ki teljesen a szöveget leírom teljesen.
Van egy 5 és fél éves pincsim akit Happy Dog táppal etetek meg főzök mellé meg ilyesmi. Nem a legjobb táp, de nem is a legutolsó. Volna keret jobb minőségű tápra is, mert nem nagy étkű.
Szóval nagyon szeretem a kutyákat, így rendszeresen mentegetem őket az utcáról. Jelenleg is van nálam két kisebb kutya (egy tacskó keverék és egy egy rövid szőrű terrier keverék ő nagyobbacska). És hát őket nem a legjobb táppal etetem. Mert van hogy nagyobb kutya van nálam és általában a Tesoban kapható száraztápot veszem 10 kilós kiszerelésben. Mikor melyik olcsóbb (Vahur meg ilyesmik). De sajnos nincs annyi pénzem, hogy minden egyes kutyát jó táppal etessek és itt mindig azt olvasom, hogy aki nem jó minőségű táppal eteti a kutyáját az nem megfelelően látja el. A konzervek is olcsók, tudom, hogy csak 4% hús tartalom van bennük, de ezek olcsók. A legszarabb táppal etetem őket, igaz, de azt hittem kompenzálja az, hogy nálam melegben vannak, törődök velük és enni kapnak. Persze ezeket a kutyákat örökbe adom amint tudom. De ha hozzám kerülnek kétszer megfürdetem őket Neostomosannal (függetlenül attól, hogy bolhásak-e jobb a megelőzés) féregtelenítem őket és van amit beoltatok veszettség ellen is ha sokáig nálam van. És ez eszi a pénzt rendesen. Főleg amikor három kutya is van nálam. De inkább rájuk költöm a pénzt mint magamra.
De most elbizonytalanodtam. Hogy a saját kutyámnak sem adom meg a legjobbat az utcáról befogadottaknak meg aztán végkép nem. Rossz érzés ez így :( Szerintetek rossz lennék ettől?
És egyébként 26/l vagyok nagyon köszönöm a válaszokat! Jól esik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!