Rossz ember lennék? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy kis testű pincsi kutyám. Általában Happy Dog tápot eszik meg főzök rá. Szóval nem a legolcsóbb tápot kapja, de nem is a legjobbat. Megtehetném, hogy jobbal etetem, mert hát nem nagy étkű. Viszont nagyon nagy állat barát vagyok. Nyáron menni akarok menhelyre önkéntesnek. Jelenleg is van nálam két kisebb kutya akik az utcáról szedtem össze. (olyan tacskó keveréknek nézem az egyiket a másikat pedig terrier keveréknek szóval ő nagyobb). Már túl vagyunk a féregtelenítésen és a bolhátlanításon illetve fürdetésen. Természetesen őket is örökbe akarom adni de még nem jelentkeztek rá. És őket viszont nem tudom minőségi táppal etetni (meg van, hogy nagyobb kutya van nálam ami többet eszik) így nekik Tesco-s tápot veszek 10kilós kiszerelésbe ami kerül 1000-1500 forint körül. És a konzervek sem márkásak. Tudom, hogy nem a legjobb étel, de úgy voltam eddig vele, hogy legalább enni kapnak és meleg helyen vannak nem az utcán. Törődnek vele, szeretik meg ilyenek. De itt mindig olyanokat olvasok, hogy aki nem minőségi táppal e2011. jan. 2. 18:13
11/14 A kérdező kommentje:
Tacsi keverék és egy terrier keverék. De a tacsit szerintem megtartom nagyon a szívemhez nőtt :) A terrier pedig ha minden igaz elfog menni egy kertes házba de még nem biztos. Attól függ a kisgyereknek tetszeni fog-e.
2011. jan. 2. 21:32
12/14 anonim válasza:
mert itthon ra én is keresek egy kutyust most :)
13/14 A kérdező kommentje:
Csak nézz szét az utcán ott mindig van. Szegények...
2011. jan. 3. 16:54
14/14 anonim válasza:
majd meglátom :) de am te merre laksz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!