Jó dolognak tartod, hogy betiltják a fül-farokvágást?
Beakarják tiltani a fül, és farok vágást kutyáknál, de kifejezetten a fül vágást.
És mutattak dobermannokat, és hosszú farokkal meg füllel...
És ahogy kinézett logó füllel, meg hosszú vizslás farokkal.
Hát valami szörnyű+
Az már nem dobermann, inkább dobvizsla...
Nem baromság ez az egész.
Mert elvileg állat kínzás, de annyi más dolog van, amiben szerintem sokkal jobban szenved egy kutya, egy állat, mint hogy egy orvos steril eszközökkel megműti a kutyát, és pár hát múlva leveszik a kötést.
Szerinted jó ötlet?
A fülvágást betiltják ez igaz. (én egyáltalán nem bánom,én is állatkínzásnak tartom)
A farok kurtítást nem tiltják be csak elkel végezni a a kölyök 6 napos koráig.
Hát igen, ebben nem mostanában lesz egyetértés a hagyományőrzők, és az állatvédők között. De nem hiszem hogy csak a műtéttel járó kellemetlenségek miatt tiltakoznak. Az egész önmagában, hogy "értelmetlen" emberi tetszés index miatt megcsonkítanak egy állatot, csak hogy optikailag bizonyos emberek szubjektív megítélése szerint jobban nézzen ki.
Szerintem megszokás kérdése. Ha soha nem láttam volna Dobermennt, valószínűleg alapból elfogadnám lógó füllel.
Na jó, álló füllel a Dobi szerintem is jobban néz ki, de pl. a Német boxer kerek fejéhez szerintem illik a lógó fül.
Teljesen más karaktert ad a fejének, és nem érzem, hogy az ő esetében hártány lenne meghagyni a fülét.
"És ahogy kinézett logó füllel, meg hosszú vizslás farokkal.
Hát valami szörnyű+"
Ezt hívják emberi hülyeségnek! Ha egyszer úgy alakult ki akkor miért akar valaki is okosabb lenni a természetnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!