Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Noszlopi...

Mi a véleményetek a Noszlopi német juhász támadásról?

Figyelt kérdés

Aki még nem tudná annak itt a link:

[link]

2011. máj. 11. 16:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Valami történhetett ami miatt figyelmeztetés és előzmény nélkül neki ugrott"

Mindig van előzmény, csak mivel most senki sem látta az esetet, ezért nem ismerjük az előzményeket. Figyelmeztetés is szokott lenni, amit a legtöbb felnőtt sem ismer fel, nemhogy egy kisgyerek. A legegyszerűbb és leghatékonyabb módja az ilyen tragédiák megelőzésének, ha nem hagyunk gyereket felügyelet nélkül a kutyával. Furcsa, hogy sok felnőttnek is nehezére esik ezt felfogni.

2011. máj. 11. 22:26
 32/33 anonim ***** válasza:
Bocs nem úgy értettem, hogy minden vidéki ezt csinálja, csak ott ez a megszokott főleg az idősebbeknél, de örülök, hogy azért ott is vannak normálisabbak. De akiket én ismerek vidéken azok többnyire ilyenek és azért írtam, hogy vidéken, mert leginkább ott vannak nagy kertesházak és sokan azt hiszik jót tesz a kutyának, ha egész életét egy ingerszegény kertben tölti mindenkitől elzárva.
2011. máj. 13. 18:33
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

1.Kutya és gyerek SOSE maradjon egyedül. Persze, ha a gyereknek van esze, és őt is falkavezérnek tekinti a kutya, akkor oké. Nekem van egy 7.-es ismerősöm, ő kiállításokon szerepel kutyákkal, és nem történt vele még semmi.

2.A kutya nem okolható. Sosem tudjuk, mit tehetett vele a kisfiú, lehet megölelte a kisfiú, amit a kutyák nem szeretnek, én a szomszédom labradorját ölelgetem, csak ő mindig kibújik az ölelésből, ő családias kutya.

3.Neveljék meg azt a kutyát az isten szerelmére.

4.Attól, hogy most emberre támadott, sokan azt hiszik, máskor is fog. De ezt most tisztázom, ez NEM igaz. Nézzük csak Victoria Stilwell kutyakiképzőt. Nap mint nap több ezer kutyának és gazdinak segít. Rengeteg rossz esetet orvosolt már. Szóval nem lenne lehetetlen a kutyának az agyába is helyre billenteni a dolgokat.

2011. máj. 15. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!