Mi a véleményetek a Noszlopi német juhász támadásról?
hogy lehet egy tüzelő szukát összezárni egy kannal egy kertben?... tudom, nem ez a legfontosabb részlet, de mégis. Már a gazdának saját magának tudnia kellene, kisgyerek néálkül is, hogy ez rájuk nézve is veszélyes.
Amúgy meg a tanulság: soha nem hagyunk egyedül senkit idegen kutyával. Én magam sem maradnék egyedül egy németjuhásszal, ha az nem az enyém, pedig én felnőtt vagyok.
1. lehet hogy a gazda hiába az hogy a gyerek egyedül ment ki játszani,
2. lehet hogy a gazda hibája az hogy a kutya nem volt jól megnevelve,
3. lehet hogy még egy rakás dolog a gazda hibája DE
1. én azok után hogy egy kisgyerek meghalt egy cseppet sem rúgnék még egyet abba az emberbe aki elvesztette a fiát, mert olyan felfoghatatlan veszteség érte amit el sem tudtok képzelni,
2. soha semmilyen körülmények között nem lehet és nem is fogok egyenlő értéket tulajdonítani egy gyereknek vagy egy embernek és egy kutyának
3. szerintem ha én megyek ki az udvarra és a saját gyerekemet találom vérbe fagyva ott holtan akkor az a kutya előbb megdöglött volna mint hogy a mentők kiérnek
4. térjünk vissza erre akkor amikor a válaszolók első gyereke megszületik és óvják majd még a széltől is és maguk alá csinálnak amikor a gyerek épp csak a térdét horzsolja le hogy most mi lesz, hogy akkor milyen véleményt mondanak ilyen dolgokról.
17:13!
Én meg téged nevelnélek meg a póráz végével, majd kikötném kezed lábad, aztán a többit a legyek és a férgek elintézik........ !!!!!!!!!
17:13 Te megint ugyan olyan nyomorék vagy mint az oldalon a többi kutya ellenző f*sz! Már ne haragudj de semmit se lehet tudni, hogy miért is támadta meg a kisfiút a kutya. Gondolom nem első látogatás volt ha már így egyből kiengedték felügyelet nélkül a kisgyereket. NEM A KUTYA A HIBÁS!!!!
Nekem is van 2 kutyám. 1 Husky meg egy Roti. Ha át jön unokatestvérem én mindig kint vagyok vele sose hagyom felügyelet nélkül bármilyen szelíd, ölebjeim vannak...
Volt régen egy kuvaszunk mindenki félt tőle..DE MIÉRT?
Azért mert ugatott amikor valaki elment elöttünk.
Nos nekem már jó pár kutyusom volt. Volt goromba is de sose támadott meg se engem se semmilyen családtagom.
Itt valamit a kisfiú csinálhatott.Szokás szerint unokaöcsém is húzkodja a huskym farkát, fülét. Mégse bántja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!