A különböző színű Német Juhász Kutyák csak színben, vagy jellemben is különböznek?
IGEN.
Csak a fekete nincs túltenyésztve. Bár a fekete meg egy önálló jelem mindig.
A legszebbek a Német Juhász kutyák a világon, de túl is lettek tenyésztve. Tudom munkám miatt sokat láttam, sokkal foglalkoztam. (Rendőséghez kapcsolódva ->is-<, nem csak).
Sajnos a diszpláziánál az agy lágyulás gyakoribb már náluk. Kell egy tudatos tenyésztői vér frissítés mert nagy baj lesz . . .
Legutóbb már rotikat vettek a cégnél. (Rossz a híre, de itt mind kezes bárány.) Mondjuk sokhoz nem árt az erős kéz.
agy lágyulás*
agylágyulás
A legszebbek a Német Juhász kutyák a világon, - és ez a magyarokra különösen igaz.
A Német Juhász az első modern fajta tiszta kutya, a roti a legrégebbi európai amire ezt rá lehet volna fogni. ;)
Hát szerintem mindenkinek más és más a szép kutya. A mai csapott seggű németjuhászok nekem egyáltalán nem tetszenek. Már alig látni egyenes hátú, nagy termetű (65-70cm marmagassűgú) kutyát közöttük. Na azok szépek.
A csapott seggűek meg olyanok, mintha a paralimpiára készülnének.
ma 07:50
Mondd csak... nálad mi az az "agylágyulás"? Jókora badarságot hoztál össze, hallod.
ma 11:54-es
Nálam az, hogy a tízből három azt harap meg akit akar, a többi meg már szinte mind 6-7 évesen olyan mintha gyengeelméjű lenne, ha addig jól is szolgált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!