Mi a véleményetek a Noszlopi német juhász támadásról?
Soha nem hagyunk kutyát egyedül gyerekkel.
Ennyi
1. kisgyereket nem hagyunk kettesben kutyával.
2. ha a szomszéd gyakorlatozik a nyakörv/póráz rárakásával, akkor ott már baj van.
3. ezek után csoda, hogy be volt oltva. Azon meg csodálkoznak, hogy nem szereti az oltásokat?
Tehát, ha rendesen nevelik, szocializálják nem fordult volna elő ez a tragédia.
Nem a kutyában kéne mindig a hibát keresni, hanem a gazdában!
Nyugi nem fogják elaltatni!!!
Jelenleg Ajkán Gyepmesteri menhelyen van pár napon belül hozzák Veszprémbe a Vackolóba. Igazán rendes egy kis scapat ők minden állatot meg szelidítenek!
Nos hallottam olyat, hogy a szuka németjuhász tüzelt és a kisfiú a szukával akart játszani, ezért a kan kutyus megtámadta.
A kutyus rettentően meg van ijedve, hogy mi is fog vele történni.Nem nagyon mászkál fekszik egész nap. De legalább eszik! (=
Szerintem se a kutya a hibás.
De mindenki a kutyát/ kutyákat ócsárolja h ez ilyen az olyan. Nevelés kérdése. Olvassátok el a kommenteket engem nagyon felhúzott ez az egész, hogy mindenki a kutyában keresi a hibát. Inkább a GAZDA hibája vagy azé aki kiengedte az udvarra 2 németjuhász és 1 tacskó közé mivel 3 kutyus már falkának mondható! =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!