Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Noszlopi...

Mi a véleményetek a Noszlopi német juhász támadásról?

Figyelt kérdés

Aki még nem tudná annak itt a link:

[link]

2011. máj. 11. 16:50
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem hagyunk kutyát egyedül gyerekkel.

Ennyi

2011. máj. 11. 16:52
 2/33 anonim ***** válasza:
71%
Ha meg lenne nevelve az a szerencsétlen állat, akkor nem történt volna meg.
2011. máj. 11. 16:54
 3/33 anonim ***** válasza:
74%
Egyértelmű hogy a gazda a hibás mást nem is lehet hibáztatni főleg nem azt a kutyát akit most szépen el fognak altatni és mindez egy kedves embertársunknak köszönhető az ilyennek golyót röpítenék a fejébe.
2011. máj. 11. 16:55
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem a kutyát okolom érte.. A kutya is olyan mint egy gyerek és a gazdájának kell érte felelősséget vállalnia! Olyan mint a gyerek-szülő kapcsolat. Én a gazdáját hibáztatom csak,meg persze azt nem biztos hogy leírták,hogy lehet hogy valamivel felhergelte a kissrác a kutyát,és a kutya neki ugrott.
 5/33 anonim ***** válasza:
36%
minden kutya a mennybe jut
 6/33 anonim ***** válasza:
83%
16:55-ös (a másik :P) El fogják altatni? :O :( Mennyi hülye ember van! Az állatkínzást nem mindig ítélik el,de eprsze az már számít ha egy kutya megtámad egy gyereket,de akkor sem a gazdáját ítélik el,hanem szerencsétlen állatot,aki azt sem tudta mit tesz. Hát igen ez kell.. mekkora nagy barmok vannak ebben az országban.
2011. máj. 11. 16:57
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

1. kisgyereket nem hagyunk kettesben kutyával.

2. ha a szomszéd gyakorlatozik a nyakörv/póráz rárakásával, akkor ott már baj van.

3. ezek után csoda, hogy be volt oltva. Azon meg csodálkoznak, hogy nem szereti az oltásokat?

Tehát, ha rendesen nevelik, szocializálják nem fordult volna elő ez a tragédia.

Nem a kutyában kéne mindig a hibát keresni, hanem a gazdában!

2011. máj. 11. 16:58
 8/33 anonim ***** válasza:
36%
Sok német juhász elég agresszívan viselkedik, én tartok tőlük. Az agresszivitásra való ösztönt meg elég nehéz elnyomni.
2011. máj. 11. 17:01
 9/33 anonim ***** válasza:
Meg ez sem teljesen igaz hogy nj mert ez egy keverék volt csak ugye ha kutyatámadás akkor csak nj lehet.
2011. máj. 11. 17:03
 10/33 A kérdező kommentje:

Nyugi nem fogják elaltatni!!!

Jelenleg Ajkán Gyepmesteri menhelyen van pár napon belül hozzák Veszprémbe a Vackolóba. Igazán rendes egy kis scapat ők minden állatot meg szelidítenek!

Nos hallottam olyat, hogy a szuka németjuhász tüzelt és a kisfiú a szukával akart játszani, ezért a kan kutyus megtámadta.

A kutyus rettentően meg van ijedve, hogy mi is fog vele történni.Nem nagyon mászkál fekszik egész nap. De legalább eszik! (=

Szerintem se a kutya a hibás.

De mindenki a kutyát/ kutyákat ócsárolja h ez ilyen az olyan. Nevelés kérdése. Olvassátok el a kommenteket engem nagyon felhúzott ez az egész, hogy mindenki a kutyában keresi a hibát. Inkább a GAZDA hibája vagy azé aki kiengedte az udvarra 2 németjuhász és 1 tacskó közé mivel 3 kutyus már falkának mondható! =/

2011. máj. 11. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!