Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtájú kutyát javasoltok?

Milyen fajtájú kutyát javasoltok?

Figyelt kérdés
Panellakásba kellene, csendes, kicsike, keveset ugatós, barátságos. Írhattok a fajta mellé saját tapasztalatot is. Előre is köszi :)
2011. máj. 3. 18:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Illatos úti sintértelep, ha van szíved is:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 6. 16:50
 22/34 Szervál ***** válasza:
Kicsi tacsi barátomnak most lett :D nagyon imádnivaló!!! ;) De sztem azért nézd meg a menhelyet is :)
2011. máj. 6. 17:21
 23/34 anonim ***** válasza:
Máltai selyemkutya,tacskó,csivava,törpe uszkár,stb.
2011. máj. 6. 17:25
 24/34 anonim ***** válasza:
2011. máj. 6. 20:50
 25/34 anonim ***** válasza:
Tehát olyan végképp ne legyen, amilyen egy kutya. Plüssön gondolkoztál már?
2011. máj. 7. 10:20
 26/34 A kérdező kommentje:
Már bocs de miért ne lenne ilyen egy kutya? Szerintem ha azért jössz ide mert annyira nagyon okos vagy akkor írjad már le légyszi hogy egy kutya miért ne lehetne nyugodt (nem a kedvenc időtöltése a felesleges ugatás) nem akkora mint egy bernáthegyi és barátságos az emberekkel? De összehasonlíthatsz jellemben egy társasági kutyát vagy egy terriert és meglátod mi a különbség.
2011. máj. 7. 12:45
 27/34 anonim ***** válasza:
Cavalier king charles spániel.Csendes,kicsi,szinte sosem ugat,barátságos,teljesen hiányzik belőlük a dominenciára,agresszivitásra való hajlam.Csak jó helyről!!
2011. máj. 7. 13:08
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem az a nyugodt kutya, ami nem ugat éjjel-nappal.
2011. máj. 7. 14:34
 29/34 A kérdező kommentje:
Énis tudom. Példának írtam. De komolyan nemértem miért kötöttél belém.. Leírtam jellemre milyet szeretnék. miért lenne plüsskutya?
2011. máj. 7. 14:39
 30/34 jesse44 válasza:
Angol cocker spániel
2011. máj. 8. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!