Milyen fajtájú kutyát javasoltok?
Ha csendes, nyugodt panelkutyát akarsz, a terriereket meg a spitzeket felejtsd el. Ugyanígy a juhászkutyákat is. Vagy a szomszédokat lásd el füldugóval. Menhelyeken tudnak tanácsot adni, melyik kutya való lakásba.
Saját tapasztalatom: ideális lakáskutya a whippet. Nem szőröz,nincs szaga, egész nap képes aludni, de azonnal kész a sétára. Engedelmes, nem kötekszik más kutyákkal.
Egész nap alszik mi?
"A lakásban magára hagyott whippet a gazda távozása fölött érzett első mélabúját legyőzve felfedező útra indul a lakásban. Ennek során előszeretettel ugrik fel a frigó tetejére, eszi ki - hosszú orrát a terítő alá dugva - a jó előre elkészített karácsonyi sütit, ügyelve arra is, hogy a terítőt visszaigazítsa, és így a háziasszony csak az ünnep estéjén vegye észre a turpisságot, és belehempereg a szemetes generózusan szétteregetett tartalmába (állítólag itt bukik ki a terrier-vér, akiknél fajtajellegzetesség a szagálca, melyhez mindenfajta büdös, ragacsos utcai nyákot szívesen használnak fel)."
éppen ezért írtam, hogy lakásba??
Fordítom: lakáskutya, rövid szőrű, de (még ha tetszene is) kellene a francnak, hogy szétsz@rja nekem a lakást mire hazavánszorgok a munkából fáradtan.
magyarán te félreértettél. kereszt szüleimnek van ilyen kutyája, sokat találkozok vele, akkor aranyos imádni való minden. De szokták mondani k.szüleim, ne dőlj be neki:D igazi rosszcsont, és bár nevetve szokták mondani, de igencsak nem örülnek alkalmanként, mikor ők is hazaérnek, és itt egy zokni, ott egy szappan. SZAPPAN még azt is széthordja:S ágyról ágyterítő rég a földön... és ilyenek.
Szóval én ezért írtam, és nem azért, mert nem lakásba való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!