Milyen fajtájú kutyát javasoltok?
Én a Kis Spicc-ről tudok neked írni!
Nagyon aranyos, kedves, okos kis jószágok. És mikor oda bújik hozzád, és "szuszmákol" a füledbe az külön élmény!:D
Meg, ahogy rázza a kis fenekét, és vonul végig a házon, mint valami királynő, igazi bohóc:D
Ugatás: hát a miénk kicsit kényes az idegenekre. Ezt úgy értem, ha valaki idegen jön, beugrik valamelyikőnk ölébe, és ugat:D Bár ez inkább félelem szerintem. Olyankor mondom az illetőnek, hogy tartsa neki oda a kezét, megszaglássza, megnyugszik, kiugrik az ölünkből, és mintha mi sem történt volna kavar tovább:D
Kínai kopasz! Nekünk az van szőrös változatban, és nagyon aranyos! Nem ugatós, nagyon okos, és alkalmazkodik a társasághoz pl. ha mi fekszünk a tv előtt, akkor ő is pihen, de ha buli van olyankor bepörög. Nagyon kedves kutyus, és regényt írhatnék gyönyörű napjainkról! Nem utolsósorban, ez nem egy olyan kutya ami minden sarkon szembejön, mint mondjuk a yorki vagy a bolognese. Egyszerűen imádom! Itt van kép a szőrös változatáról, és linkelek egy fajtaleírást is.
Képek: [link]
Leírás: [link] Ez egy elég hosszú szöveg, de ami a lényeg, a jelleme az az utolsó bekezdés.
Rarson jack russel
jack russel-bár azt írja sokat ugat, elfoglalná magát a panelban
foxi
palota-pincsi
spiccek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!