Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a teendő ha a kutyám...

Mi a teendő ha a kutyám megharapta a szomszéd gyereket?

Figyelt kérdés

bullterrier 2éves szuka. ZÁRT UDVARON volt a kutya..4éves gyerek átnyúlt a kerítésen és úgy meghúzta a kutya fülét hogy nyüszített és megharapta...

oltva volt minden ellen törzskönyves jól nevelt kutya.

gyerek kezét összevarrták azt hiszem de nem tudunk pontosat.

jegyzőkönyvet felvették..

mi történhet a kutyámmal?

jogosan altatnák el?

2011. máj. 1. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
utolsónak: a kérdező védelmében szerintem lehet hogy az volt, hogy a szülei nem akartak botrányt, nem akarták, hogy a városban még jobban megszólják őket- hiszem most ott biztos mindenki a gyerekes család mellett áll - és őket sajnálja - én el tudom képzelni, hogy ezért áldozták be a kutyát.
2011. máj. 11. 14:54
 72/75 anonim ***** válasza:
A kutyanak helyet talalhattak volna ismerosoknel, panzioban, vagy akar a fajtamentoknel...
2011. máj. 11. 15:05
 73/75 A kérdező kommentje:

na nehogymár én legyek a szemétláda mert elaltatták a kutyát..

az eljárás teljesen hivatalos volt, rendőrök jöttek ki, és a sintér vitte el a kutyát.

aztán miután kiéheztették és ingerült lett az állatorvos vizsgálta meg és agresszívnek kiáltotta ki..így nem lehet úgy tudom örökbeadni új gazdához hanem elkell altatni.

mi csupán abban egyeztünk meg a szomszéddal nem hivatalosan hogy nem csinálnak botrányt belőle..

épp elég bajunk van ígyis, hogy elvesztettük a kutyánkat, és + még a babakocsis kismama falka is megszólja a családtagjainkat az utcán.

2011. máj. 11. 18:36
 74/75 anonim ***** válasza:
81%

Az én fiam is 4 éves és mélységesen együtt érzek a szüleivel, borzalmas lehet, hogy ilyen baleset érte a gyereküket.

DE!

Van egy rottweiler-keverék kutyám is. Ha minden teljesen úgy történt, ahogy a kérdező leírta (hiszek neki, főleg hogy még videófelvétele is van), én bizony nem hagytam volna magam! Pont azért, mert megszólják a családtagjaimat. Ha bebizonyítom az igazamat, akkor nincs miért megszólniuk! A kutyát iszonyúan sajnálom, szerencsétlen aztán tényleg semmiről nem tehet! Ha fájdalmat okoznak neki, akkor védekezik, ez természetes.

Én még akár most is megkeresnék állatvédő szervezeteket ebben a helyzetben. Csináljanak belőle ők tévéműsort, ahogy elnézem, van miről! Csak sajnos azt gondolom, nem tudod bizonyítani, hogy a gyepmester kiéheztette a kutyát. Viszont a videófelvételt bemutatnám, addig nem nyugodnék! Ez szól ugyanis mellettetek és a kutyátok mellett, mégha őt már sajnos nem is menti meg! De talán néhány embernek felnyitná a szemét, akik most megszólnak....

Megértem én, hogy nem akarsz balhét, de én ilyen nagyra nőtt igazságérzettel születtem....

2011. máj. 11. 20:16
 75/75 anonim ***** válasza:
Hogy és mikor tudtátok meg, hogy a kutyát éheztetik?
2011. máj. 11. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!