Mi a teendő ha a kutyám megharapta a szomszéd gyereket?
bullterrier 2éves szuka. ZÁRT UDVARON volt a kutya..4éves gyerek átnyúlt a kerítésen és úgy meghúzta a kutya fülét hogy nyüszített és megharapta...
oltva volt minden ellen törzskönyves jól nevelt kutya.
gyerek kezét összevarrták azt hiszem de nem tudunk pontosat.
jegyzőkönyvet felvették..
mi történhet a kutyámmal?
jogosan altatnák el?
Ma már, ha van a kapun harapós kutya tábla, és ezek után valaki bemegy az udvarra, a kutya meg megharapja, nem büntetnek érte. Persze, akit megharapott, az perelheti a gazdát, de egy hozzáértő bíróval, ügyvéddel nem sokra jut.
Megharapásról van szó, nem össze-vissza tépésről.
én nem akartam kitenni ennek a családot hogy meghurcoljanak minket és előadják a tv ben a nagyhalált hogy jaj szegény ujjatlan gyerek..
akármit mutatok be bizonyítéknak ez lett volna..a csatorna akikkel lett volna azt mondták ők nem hajlandóak bemutatni a videót mert ők gyerekpártiak, és nem hajlandóak a pártomat fogni, ha igazam van ha nem..
egyik kereskedelmi csatorna a 2 (!!) nagy közül ennyit mondhatok csak:D szerintem mindenki érti az utalást..
elég fanatikus banda szerintem de már nem érdekel..nem tudok többet tenni már :( a kutyám élete kioltva ártatlanul..
meg tudjátok mi bánt még?
hogy pl mi lenne ha ez fordítva van ? levágja mittomén a fülét és ezért megharapja a kutya akkor az én kutyám is "nyomorék" lenne mégsem lövik le a gyereket..
Kissé zavaros az egész történeted.
Ha minden igaz, akkor egy sima zárt kerítéssel mindez elkerülhető lett volna.
és a kerítés NEM A MIÉNK VOLT. amikor mondtuk hogy megcsináljuk zártabbra akkor azt mondták ne nyúljunk hozzá..
szóval nem én vagyok a kerítésért a felelős..
A másik előírás, biztosítani kell, hogy a kutya ne tudjon kiharapni.
Ha valaki be tud nyúlni, akkor a kutya is ki tud harapni. Egyszerűen meg kell oldani minden oldalról, hogy ne férjenek a kutyához. Ez a saját nyugalmunk érdekében a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!