Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a teendő ha a kutyám...

Mi a teendő ha a kutyám megharapta a szomszéd gyereket?

Figyelt kérdés

bullterrier 2éves szuka. ZÁRT UDVARON volt a kutya..4éves gyerek átnyúlt a kerítésen és úgy meghúzta a kutya fülét hogy nyüszített és megharapta...

oltva volt minden ellen törzskönyves jól nevelt kutya.

gyerek kezét összevarrták azt hiszem de nem tudunk pontosat.

jegyzőkönyvet felvették..

mi történhet a kutyámmal?

jogosan altatnák el?

2011. máj. 1. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:

Ma már, ha van a kapun harapós kutya tábla, és ezek után valaki bemegy az udvarra, a kutya meg megharapja, nem büntetnek érte. Persze, akit megharapott, az perelheti a gazdát, de egy hozzáértő bíróval, ügyvéddel nem sokra jut.

Megharapásról van szó, nem össze-vissza tépésről.

2011. máj. 10. 15:56
 52/75 A kérdező kommentje:

én nem akartam kitenni ennek a családot hogy meghurcoljanak minket és előadják a tv ben a nagyhalált hogy jaj szegény ujjatlan gyerek..

akármit mutatok be bizonyítéknak ez lett volna..a csatorna akikkel lett volna azt mondták ők nem hajlandóak bemutatni a videót mert ők gyerekpártiak, és nem hajlandóak a pártomat fogni, ha igazam van ha nem..

egyik kereskedelmi csatorna a 2 (!!) nagy közül ennyit mondhatok csak:D szerintem mindenki érti az utalást..

elég fanatikus banda szerintem de már nem érdekel..nem tudok többet tenni már :( a kutyám élete kioltva ártatlanul..

2011. máj. 10. 16:38
 53/75 A kérdező kommentje:
hivatalosságról annyit hogy mivel lefizették a sintért aki kiéheztette ezért agresszívnak ítélték a kutyát..és a video ba is belekötöttek hogy a kutya dugta át a fejét hogy simogassa a gyerek pedig nem így volt..
2011. máj. 10. 16:41
 54/75 A kérdező kommentje:

meg tudjátok mi bánt még?

hogy pl mi lenne ha ez fordítva van ? levágja mittomén a fülét és ezért megharapja a kutya akkor az én kutyám is "nyomorék" lenne mégsem lövik le a gyereket..

2011. máj. 10. 16:44
 55/75 anonim ***** válasza:

Kissé zavaros az egész történeted.

Ha minden igaz, akkor egy sima zárt kerítéssel mindez elkerülhető lett volna.

2011. máj. 10. 16:46
 56/75 anonim ***** válasza:
És ha kint van a tábla, de nem jön be csak benyúl vagy átnyúl a kerítésen? Nem kötekedésből kérdezem, csak a kérdező, azt írta, hogy kint volt a tábla, de a kutyát mégis elaltatták.
2011. máj. 10. 17:12
 57/75 A kérdező kommentje:
hátsó udvar..nem az utcáról nyúlt be hanem a szomszédból
2011. máj. 10. 17:14
 58/75 A kérdező kommentje:

és a kerítés NEM A MIÉNK VOLT. amikor mondtuk hogy megcsináljuk zártabbra akkor azt mondták ne nyúljunk hozzá..

szóval nem én vagyok a kerítésért a felelős..

2011. máj. 10. 17:15
 59/75 anonim ***** válasza:

A másik előírás, biztosítani kell, hogy a kutya ne tudjon kiharapni.

Ha valaki be tud nyúlni, akkor a kutya is ki tud harapni. Egyszerűen meg kell oldani minden oldalról, hogy ne férjenek a kutyához. Ez a saját nyugalmunk érdekében a megoldás.

2011. máj. 10. 17:17
 60/75 anonim ***** válasza:
Értem, épp ezért kérdezem, hogy erre is vonatkozik- e az, amit a 14:56-os írt, hogy ha van tábla nem lehet büntetni, de mi van ha nem jön be csak benyúl?
2011. máj. 10. 17:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!