Mi a teendő ha a kutyám megharapta a szomszéd gyereket?
bullterrier 2éves szuka. ZÁRT UDVARON volt a kutya..4éves gyerek átnyúlt a kerítésen és úgy meghúzta a kutya fülét hogy nyüszített és megharapta...
oltva volt minden ellen törzskönyves jól nevelt kutya.
gyerek kezét összevarrták azt hiszem de nem tudunk pontosat.
jegyzőkönyvet felvették..
mi történhet a kutyámmal?
jogosan altatnák el?
sziasztok!
sajnos elég tragikus vége lett a dolognak..
a gyerek 1ujját lekellett vágni és a kutyámat elaltatták..
a család lefizette a sintértelepen őket hogy ne adjanak neki enni vagyis kiéheztették, ez miatt egy kicsit ingerült lett (5napig kaja nélkül nem csoda..) elrendelték hogy agresszív és elaltatták..
a családdal szerződést írtunk és bizonyos összegben megegyeztünk hogy minimum 10évig nem viszik sajtó elé az ügyet..
nagyon sajnálom ezt az egészet mert a kutyám semmiről nem tehetett :(
Basszus. Nem lehetett volna valamit tenni?
Nem hiszem el, hogy ilyen van...
- Magánterület volt
- A gyerek basz*atta a kutyát
- Ott volt a videófelvétel minderről
- Egyáltalán, mennyire volt hivatalos az eljárás?
Részvétem a kutyus miatt, és persze a gyereket is nagyon sajnálom... :(
Ezek szerint, ha a kutyám s*ggbecsíp egy betörőt, és fognyomos marad a hátsója, akkor még a kutyát veszik elő? Tudom, nem ugyanaz a helyzet, de a kutyának igen...
és még ti fizettetek nekik?... agyrém.
Nagyon sajnálom ezt az egészet. Én ezt így nem bírnám lenyelni, az biztos.
Ez nonszensz..
Jó... egy ujja hiányzik a gyereknek. De ezért lealtatni kutyát.... Nem ismeritek a jogi lehetőségeiteket,egy kutya életébe került. Gondolom, vidéken éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!