Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a teendő ha a kutyám...

Mi a teendő ha a kutyám megharapta a szomszéd gyereket?

Figyelt kérdés

bullterrier 2éves szuka. ZÁRT UDVARON volt a kutya..4éves gyerek átnyúlt a kerítésen és úgy meghúzta a kutya fülét hogy nyüszített és megharapta...

oltva volt minden ellen törzskönyves jól nevelt kutya.

gyerek kezét összevarrták azt hiszem de nem tudunk pontosat.

jegyzőkönyvet felvették..

mi történhet a kutyámmal?

jogosan altatnák el?

2011. máj. 1. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyilatkozz. Ha nem, akkor ki fogják sarkítani valami ilyesmire, hogy harci kutya támadt egy gyanútlanul játszó 4 éves kisgyerekre. A kutya átnyúlt a kerítésen és megharapta a gyereket, aki kórházba került. A szülők tehetetlenül nézték végig az egészet. Vedd fel a fenyegetéseket és használd a videót is. Remélem nem esik a kutyának bántódása.
2011. máj. 3. 12:19
 42/75 anonim ***** válasza:
Fejlemények?
2011. máj. 3. 23:09
 43/75 anonim ***** válasza:
Kérlek, írd meg, történt-e valami azóta!
2011. máj. 6. 20:11
 44/75 A kérdező kommentje:

sziasztok!

sajnos elég tragikus vége lett a dolognak..

a gyerek 1ujját lekellett vágni és a kutyámat elaltatták..

a család lefizette a sintértelepen őket hogy ne adjanak neki enni vagyis kiéheztették, ez miatt egy kicsit ingerült lett (5napig kaja nélkül nem csoda..) elrendelték hogy agresszív és elaltatták..

a családdal szerződést írtunk és bizonyos összegben megegyeztünk hogy minimum 10évig nem viszik sajtó elé az ügyet..

nagyon sajnálom ezt az egészet mert a kutyám semmiről nem tehetett :(

2011. máj. 10. 09:44
 45/75 anonim ***** válasza:

Basszus. Nem lehetett volna valamit tenni?

Nem hiszem el, hogy ilyen van...

- Magánterület volt

- A gyerek basz*atta a kutyát

- Ott volt a videófelvétel minderről

- Egyáltalán, mennyire volt hivatalos az eljárás?

Részvétem a kutyus miatt, és persze a gyereket is nagyon sajnálom... :(

Ezek szerint, ha a kutyám s*ggbecsíp egy betörőt, és fognyomos marad a hátsója, akkor még a kutyát veszik elő? Tudom, nem ugyanaz a helyzet, de a kutyának igen...

2011. máj. 10. 11:22
 46/75 anonim ***** válasza:

és még ti fizettetek nekik?... agyrém.

Nagyon sajnálom ezt az egészet. Én ezt így nem bírnám lenyelni, az biztos.

2011. máj. 10. 11:37
 47/75 anonim ***** válasza:
56%

Ez nonszensz..

Jó... egy ujja hiányzik a gyereknek. De ezért lealtatni kutyát.... Nem ismeritek a jogi lehetőségeiteket,egy kutya életébe került. Gondolom, vidéken éltek.

2011. máj. 10. 12:53
 48/75 anonim ***** válasza:
Emlékeztek arra az esetre, amikor egy hajléktalan nő betört egy férfihoz, akinek a kutyái megtámadták. Mind két kutyát a helyszínen lelőtték. Hiába magánterület és a nőt még figyelmeztette is egy férfi, hogy ne menjen a be, mert harapnak a kutyák. És még a kutya tulaját hurcolták meg. Nem számít itt már semmi, hogy magánterület vagy igazságosan védi meg magát a kutya. Sajnálom szegényt, persze a gyereket is, de a szülők hibája.
2011. máj. 10. 12:59
 49/75 anonim ***** válasza:
Az teljesen más, amikor az udvaron cincálnak a kutyák egy embert és nem lehet leállítani őket. Ott az ember élet az elsődleges. Mivel leállíthatatlan a kutya, lelövik.
2011. máj. 10. 14:02
 50/75 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy teljesen más, csak írták, hogy ha betörőt harap meg és a magánterület miatt írtam ezt a példát. Meg, hogy ott is a gazda lett a hibás, pedig otthon sem volt.
2011. máj. 10. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!