Mi a teendő ha a kutyám megharapta a szomszéd gyereket?
bullterrier 2éves szuka. ZÁRT UDVARON volt a kutya..4éves gyerek átnyúlt a kerítésen és úgy meghúzta a kutya fülét hogy nyüszített és megharapta...
oltva volt minden ellen törzskönyves jól nevelt kutya.
gyerek kezét összevarrták azt hiszem de nem tudunk pontosat.
jegyzőkönyvet felvették..
mi történhet a kutyámmal?
jogosan altatnák el?
sziasztok!
megírom a fejleményeket ha lesz.
egyenlőre úgy állunk hogy leszakadt a gyerek ujja.. (érdekes mert amikor elvitték akkor ilyenről szó sem volt)
Ugyanez történt egyszer velünk is, hogy benyúlt a gyerek a kerítésen (az utcáról) és a kutyánk megharapta,de nem lett nagy baja, csak felületi sérülések. Az orvos ráírta a kórlapra, hogy "ismert, állítólag oltott kutya" mivel az utcánkban laktak. Annyi volt, hogy a hatósági állatorvos kijött, megnézte a kutya oltásiját, én drukkoltam erősen, hogy ne harapja meg őt a kutya, szerencsére nem viselkedett gyanúsan, így aztán ennyi volt az egész. Azért nem lett nagy balhé, mert a kerítésen átnyúlva történt a harapás, a mi telkünkön.
Szerintem neked sem kell aggódnod.
valami kerítésre mi is gondoltunk...azt mondták mi ne nyúljunk a kerítéshez mert az övék..
amúgy kihívták a gyermek, családvédelmiseket, meg ilyen alapítványokat..
tudom milyenek ezek a családsegítő izék..biztos hogy elfogultak.
Raadasul egy bullterrierrol van szo. Sok ostoba ember szamara ez "harci" kutya. Mindenkeppen szolj a tenyesztonek ugy tudja bizonyitani az egeszseges vervonalt, jo idegrendszert. Es szomszedokat, baratokat is gyujtsel hogy a 2 ev alatt semmi baj nem volt a kutyaval. A kutya osztonosen vedi a teruletet, a kerites ott volt, a kutya nem lepett ki a ti teruletetekrol, a gyerek nyult at. Eleg evidens hogy ki a hibas de ahogy te is tudod a gyerekes ugyeket mindig nagyon kitudjak forgatni.
Mikor kijon a hatosagi allatorvos minden legyen rendben, nem tudom kinti vagy benti a kutya de kifogasolhatatlanok legyenek a tartasi korulmenyek.
Drukkolok nektek es varom a fejlemenyeket!
hát szerintem a legnagyobb jóban él a kutyus szóval ezzel nem lehet gond..tenyésztői igazolást már elintéztem.
szomszédokkal sajna nehéz lenne mert pár éve költöztünk és nem ismerjük őket nagyon..
a nő nagyon keveri a szart..hívtak a tv2 től hogy nyilatkozok e..
vagyis felhívta a naplót vagy valamelyiket és botrányt akar belőle..
én ebben teljesen kifogok készülni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!