Ha összekapnak a kutyáim, tegyek valamit?
Adtam csontot a kutyáimnak, és mind a kettő kapott külön. Rágcsálták is. Amíg az egyik elment, és elakarta "lopni" amíg nem volt ott a másik, de észre vette, oda rohant, morgott rá, elvette a kutya, és összekaptak.
Kell ilyenkor csinálni valamit:
Valaki azt mondta még régebben nekem, hogy ugyan, majd elrendezik maguk között, ne szóljak rájuk.
De, azért csak nem kéne hagyni, hogy összeverekedjenek nem?
Hát az az igazság, hogy a rangsort egymás közt el kell intézzék, az meg általában 1 perc alatt kiderül, hogy ki az úr kettejük közt.
Én egy szolidabb bunyót hagynék, de ha komolyabbra fordul, közbelépnék. Végülis a vezér Te kell, hogy legyél...persze ha nagytestűek, akkor jobb ha csírájában elfojtod, mert ha nagyon belemelegednek, akkor egyedül bajos szétszedni őket.
el kéne kezdeni nevelni a kutyákat minnél előbb!!!
falkán-családon belül egy vezető nem tűri el az erőszakot
keress fel egy szakértőt aki segítséget nyújthat a gyakorlati megvalósításban
dehogy harapnak meg, kedves 11.49. Ha jól neveltek, akkor nem.
Nekem óriástű kutyáim vannak, bármikor szétszedem őket, soha nem mernének belémharapni. és a legtöbbször nem is kell szétszedni,elég ha ráüvöltök.
Ha idegen kutyával kaptak össze, akkor is szétszedem őket (leszedem az enyém a másikról) még így se harapott meg soha egy sem. Ha nem vagy határozott és csak ott pötyögsz, hogy: "jaj, nem szabad kutyuska" abból lesz a baj.
Szerintem nem úgy értette 11:49 hogy szándékosan , hanem véletlenül a "harc hevében" beléd haraphat a saját kutyád is , ezért nem nyúlunk verekedő kutyák közé hanem a hátsó lábukat emeljük meg és úgy szedjük szét őket.
Kérdező sztem ne hagyd az ilyesmit ha valamit odaadsz az egyik kutyának a másik nem veheti el , ha mégis akkor neked kell büntetned nem a másik kutyádnak.
11:54
ÓÓÓ, dehogy nem!
Nem velem történ meg, hanem az egyik ismerősömmel. Volt két kutyájuk összekaptak, majd gondolta szétszedi őket... az egyik úgy elkapta a karját, hogy 13 cm hosszú 2 cm-es mély(!) sebe lett az alkarján! Ja igen, még mielőtt esetleg ebbe is belekötnél: az ilyen sebeket nem is varrják össze a sebészeten!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!