Hogy vigyem sétálni?
Figyelt kérdés
Ma akarom vinni a kutyámat sétálni mert mindig elszökött meg szétszedte a kerítést és láncon van! Szeretném sétálni vinni Golden és Labrador keverék de akkora mint egy kuvasz neveletlen és nem bírom el olyan erős a szüleim nem érnek rá! Hogy vigyem el még ma szeretném! Légyszi segítsetek!
12/L
Előre is köszönöm!
2011. ápr. 6. 15:40
11/21 A kérdező kommentje:
Ha az udvaron próbálom akkor is el tud szökni meg nem lenne szabad elengednem mert most ültettünk almafát meg füvet ha kitapossa vagy szétszedi az almafát mert nem tudom megfogni akkor baj van és a drótkerítés alatt hátul meg ki is tud bújni alatta meg ki tudja hol talál még helyet ahol elszökhat! És nagy a mozgásigénye és már vagy 5-6 hete láncon van de nem tudok mit csinálni többször elszökött kész lett a kerítés elengedtük aztán újra szétszedte vagy talált más helyet és ez többször megismétlődött!
2011. ápr. 6. 16:11
12/21 xnorkax válasza:
Ez nagyon szomorú... Ahogy látom, túl nagy falat ez a kutya. Nem csodálkozom, ha húz és ugrál, ha 5-6 hete nem volt megmozgatva...
Ne lökd el magadtól, hanem térj ki az útjából, ha ugrana. Fordíts neki hátat, rá fog jönni, hogy ha ugrál, akkor nincs séta.
13/21 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre mert előtte is ugyan ezt csinálta!
2011. ápr. 6. 16:32
14/21 xnorkax válasza:
Nem értem félre, de akkor sincs rendjén, ahogy az a szegény kutya van.
15/21 anonim válasza:
Nah én vagyok az aki írta hogy majd ír.
Szerintem az udvarban kellene sétáltatni,de így nem tudok mit mondani,ha így is kiszökik.
Esetleg kutyaiskola?
16/21 A kérdező kommentje:
kutyasuliba nem tudom vinni most egy csajt kérdeztem meg aki ért a kutyákhoz hogy eljön-e még nem válaszolt! Ma apa megpróbált segíteni de már ő se merte kivinni mert meg volt őrülve!
2011. ápr. 6. 21:20
17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 6. 21:20
18/21 MissWhite válasza:
Hát..nehéz lesz szoktatva vannak pórázhoz? Először ezt ajánlom gyakorolj az udvaron és cska utána menj ki emberek és állatok közé elég nehéz dolgod lesz mivel gondolom nem kiskutyáról bezsélsz a nagykutyákat már nehezebb ilyenekre szoktatni
19/21 A kérdező kommentje:
De az volt a baj, hogy ráraktuk a pórázt és nem tudta, hogy mi az csak látta, hogy lóg ott valami és meg volt őrülve ugrált nem bírt magával és apa mondta, hogy nem tudja így kivinni még az udvaron se lehetett vele semmit kezdeni próbáltuk lenyugtatni de nem érdekelte! Az utcán annyival jobb, hogy megy a többi kutyához és nem a pórázzal foglalkozik!
2011. ápr. 7. 20:03
20/21 A kérdező kommentje:
Már apukámmal is próbáltam kivinni most egy lány fog eljönni segíteni aki ért a kutyákhoz!
2011. ápr. 10. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!