Lány westit hányszor vigyem le sétálni?
Tetszik, nem tetszik, kutya!
Ha panelban laksz (tehát ahol nincs kert) naponta minimum háromszor és az egyik minimum 1,5 órás legyen!
Szerintem a 7 napból olyan 5-ször azért illene. Nekünk is van kertünk, de oda csak pisi/kakira megy a kutya. Én is kb. 5 nap viszem sétálni, az olyan 2,5 órás séta.
A másik két napból is az egyiken tuti van valami, kutyasuli vagy bármi, szóval általában 1 nap marad, amikor nem mozdulunk ki, mert épp úgy jönnek össze a dolgok, hogy nincs rá idő.
Hányszor....
Szeritned??KUtya,naponta 3szor!!!Mindennap de minimum 5 nap egy hétből!!Különben idegroncs szocializálatlan kutya lesz. 2 hónap allatt látványos romlás érhető el egy kutyánál ha nincs sétáltatva.A lábait meg le kell mosni séta után majd megtörölni törölközővel.Nem tudom mi olya nnagy gond ezen.Kutya ezzel jár a tartása....ha zavar titeket akkor nem keleltt volna kutya...ha meg nem akarod sétáltatni akkor vegyél egy macskát a kutyát meg ajándékozd el olyannak akinek tényleg kell...lehetőleg ne egy szaporítónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!