Panelos kutyákat hányszor viszitek le sétálni egy nap?
3-4-szer
Van, amikor a napi beosztásunk olyan, hogy csak 3-szor 10-15 perc jut rá, van amikor egész nap kint vagyunk a természetben ( főleg hétvégente ).
Az átlag napi 1,5-2 óra 3 sétával, ebből java része szabadon, póráz nélküli játék, futás.
2 éves staffi
komolyan milyen emberek vannak! napi kettő?? remélem megéred h napi kétszer engedjenek pisilni lehetőleg 12 óra különbségben.
micsoda lusta d..... . minek az ilyennek kutya?
napi háromszor, a kölyköt 5ször ( és nem vagyok otthon, napi 11 órát vagyok távol még mielőtt azzal vádolnának h deráérek...
a 2 éves tacskó lány 3szor van lent, a 9 hónapos kölyök 5ször. abból 3 csak egészségügyi séta.
reggel 6-7 ig játszunk, elmegyek dolgozni, fél 7kor lemegyünk kutyafuttatóba ahova nem trécselni hanem labdázni járunk, ott haverkodnak, futnak. majd séta. de van hogy 11ig is jó időben lent vagyunk kutyásokkal.
hétvégén több idő jut rájuk akkor biztos van egy 1,5 órás séta délután ezeken kivül.
Aki arra nem veszi a fáradtságot, hogy naponta 3-4 alkalommal lemenjen vele, az mi a szarnak tart kutyát?
Nekem is yorkim van, reggel leviszem fél órára, délelőtt aki épp otthon van leviszi 10-20 percre. Aztán én délután 1-2 órára, és este, lefekvés előtt is lemegyek vele 2 percre, hogy tudjon még egyet pisilni.
Szerintem ez a minimum, amit egy kutyáért meg kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!