Két emeletnyi lépcső, hét hetes kis kölyök. Eleinte vigyem, vagy hagyjam lebukdácsolni, mikor sétálni megyünk?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 22:59
1/8 anonim válasza:
Eleinte vigyed, nagyon kicsi még.
(Aranyos lehet :))
2/8 anonim válasza:
Vigyed még,nagyon pici szegény és magasak neki a lépcsőfokok még...
3/8 anonim válasza:
Mindenképp kézben vigyed. Kicsi kutya (és főleg kistestű kutya) csontozatának nem tesz jót a lépcsőzés. Oltásai már mind megvannak:O? 7 hetesen még korai - és veszélyes a hiányos oltások miatt - levinni köztérre, szerintem.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem kistestű, hanem közepes lesz, ha megnő. Egy falatnyi keverékről van szó. (: Nem köztérre megyünk, oltása már megvan, féreghajtva is volt, nemsokára kap Spot Ont is. Mivel még "friss" itt nálunk, csak az épület mögé, egy kicsi füves területre viszem le egyelőre. Még nincs nyolc hetes sem, tényleg igazi kis kölyök, nem akarom itt túráztatni meg kifárasztani, csak gondoltam megkérdezem, ti mit csinálnátok. :D
(Első: igen, tündéri kisfiú. ^^)
Kösz a gyors válaszokat!
2010. okt. 12. 23:37
5/8 anonim válasza:
23.28-as vagyok. Nem akarok okoskodni, tényleg csak jó tanács, hogy ne vidd még le. Itt - a gy.k.-n - is utána tudsz nézni, hány oltásnak kell meglennie ahhoz, hogy biztonságosan vihesd olyan helyre, ahol más kutya, macska akármikor megfordult. Sok boldogságot a kutyushoz, egyébként:)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2010. okt. 13. 09:42
7/8 anonim válasza:
mi féléves koráig ölben vittük föl le a lépcsőn (4 emelet) Valóban nem tesz jót a vállízületének a lépcsőzés, főleg nem lefelé menet. felfelé meg a csípőízületnek nem tesz jót. hurcold míg elbírod :)
8/8 anonim válasza:
Ahhoz, h olyan helyre lehessen vinni, ahol más kutyák vannak/jártak, az első 4 oltásnak kell meglennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!