Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amikor megyek futni vagy csak...

Amikor megyek futni vagy csak egyszerűen betérek abba az ominózus utcába egy német juhász dög (10-ből 5-ször kint van) kiszúr engem 150 méterről és ha tovább megyek be is támad. (igen ide kérdőjelet kell tennem)?

Figyelt kérdés
Szóval a kérdésem az, hogy hogyan lehetne legyűrni ezt a kis sz*rházit? Még rá is gugliztam hogy how to kill a dog és azt írják nyomjam le az öklömet a kutya torkán. Hát persze! Ezzel az erővel egy pohárka tejet is kikészíthetnék a kis tüneménynek mert az jót tesz az emésztésnek! De egy a lényeg, valahogy ki fogom nyírni azt a dögöt, mert eddig már nem egyszer kerültem hozzá közel és volt hogy majdnem leharapta a tökömet is ( lehet hogy a gazdit fogom először kinyírni) és beerőszakolta a kerítésen belülre és lazán hozzáfűzte hogy a kutyus nem bánt! Az én intelligens és diszkrét válaszom erre az volt hogy utána hajítottam azt a követ amit még az előtt vettem fel hogy a farkamat becélozta az a b*zeráns bestia. Szóval lehet okítani.
2011. ápr. 4. 01:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
25%

Ez hihetetlen. Ha a kutyának csak vele van baja, nyilván ő a hibás. Jó kis keresztmetszet egy ilyen topik erről az országról,abenne élők mentalitásáról.Köpn-nyelni nem tudok.

Tehát a magyar emberek szerint

- A kutya előbbre való, mint az ember.

- Ha valakinek konfliktusa támad egy kutyával, biztos, hogy az állatnak van igaza.

- Ha csak rád mordul, tuti,hogy te tehetsz róla.

- Ha nem tetszik ez az egeész, egy beképzelt, bunkó, állatgyűlölő barom vagy.

- Még a visszafogottabb hozzászólók is abból indulnak ki, hogy alkalmazkodj TE a kutyához (tehát az ember az állathoz). Ne menj arra, vagy alázkodj meg előtte édességekkel.

Ezek vagytok, pajtikák! Tudjátook,mit érdemelnétek? A kutyáknak adnám a szavazati jogot,és tőletek elvenném! Ha választás van, a kutyatulaj vigye be a dögét a szavazófülkébe, és az állat tintába mártott mancsával kaparjon a lapra valamit. Amelyiket nagyjából eltalálta, az legyen a szavazat.nektek pedig nagy ívben kuss!

Az embertemetőket is fölszámolnám, mehyettük kutyatemető legyen mindenhol. Az egészségügy legyen fizetős, csak az állatorvos legyen tb-támogatott. Iskolák is fizetősek, csak a kutyaiskola legyen ingyenes. Ezt érdemelnétek, s.eggfejek!

2011. ápr. 6. 02:36
 32/36 Salx Narval ***** válasza:
Csűrhetjük, csavarhatjuk ezt a dolgot, minősíthetjük egymást és a kérdezőt az adott válaszok alapján, de ez mit sem változtat azon a tényen, hogy egyértelműen a kutya gazdája a hibás. Nem az a kérdés, hogy milyen ember a kérdező és hogy viszonyul a kutyákhoz, hanem az, hogy mit keres a kutya kísérő nélkül az utcán? Annyiban igazat adok az utolsó hozzászólónak, hogy nem az a megoldás a probléma kezelésére, hogy másfelé futunk, vagy magunkhoz édesgetjük a kutyát, hanem az ha bezárva tartják. Egy kutya csak akkor szökik meg, ha felelőtlenek vagyunk, rendszeresen pedig akkor, ha tojunk az egészre.
2011. ápr. 6. 03:20
 33/36 A kérdező kommentje:

02:36

egyetetértek:D mekkora kis szociotrip lett ebből a topikból:)) sok ellenszenvet táplál egymás felé a magyar nép de az van, hogy egész történelmünk során mindig minimum kétfelé húztunk, viszont tanulni azt nem tudunk belőle, mostanáig csak süllyedünk le még jobban, és az emberek nem is akarnak tudomást venni róla:) segíteni a másikon? basszunk ki,kössünk bele a másikba, és vakon vezessenek mint a bárányokat:) úgy vettem észre hogy itt van az epicentruma az ilyen formáknak. itt, a killer-németjuhász topikban

2011. ápr. 6. 03:43
 34/36 anonim ***** válasza:
43%
02:36-os vagyok: jól látod. A magyar ember mindenkit gyűlöl maga körül (általában persze,mint ahogy itt is általánosít mindenki), legfőképpen és minden időben a másik magyart (még véletlenül sem azt, aki az életét elveszi, szipolyozza, nézd meg a megalázó tolongást pl. a 80-as években Ausztria felé, Gorenje-korszak:) Nyilván önmagát sem szereti eléggé. Megoldás? Hát egy kutya! A kutya a maga szolgalelkével nem válogat,lehet a gazdi a legalávalóbb szemétláda vagy a legnullább senki, minden alkalommal, ha hazaérkezik, leírhatatlan örömtombolást fog rendezni. Ki ne hatódna szarrá ettől? Mindenkit utálok,engem is mindenki utál, mindenki átver, és én is csak azt nézem egeész nap,kit hol verhetnék át, de a kutyaám, az elfogad, még engem is, ezt a gyűlöletteli nullát, aki minden szeretetre képtelen. Persze hogy az egy főre jutó kutyák rekordernemzete leszünk... Ráadásul nincs az a frusztrált, sikertelen, elcseszett életű nyomoronc, aki ne tudna uralkodni – egy kutya fölött. Belém tapos mindenki a munkahelyemen, mert egy gyáva, lefelé rúgó, fölfelé nyaló, oldalra könyöklő jellemhibás sz.ar vagyok? Sebaj! A kutyám engedelmeskedik :)))
2011. ápr. 6. 06:25
 35/36 anonim ***** válasza:
43%
Továbbá nézd meg, mit tesznek a magyarokkal a szlovákok, románok, a szerbek, és mit érdekel ez minket? Annyiban érdekel,hogy lerománozzuk az erdélyi magyart, vagy 'nem szabad megsérteni az érzékenységüket' (Kinga Gönczová). Különben meg leszarjuk (itt fizetnek adót? Hát akkor ne pofázzanak bele az ügyeinkbe!) Vagy meghunyászkodunk. (Persze azért külföldön rosszulesik, ha magyar rendszámot látva kiköpnek. És nem értjük, persze.) De ha valakire rámordul egy kutya, és neki ez nem tetszik? Na ott összezárunk, nincs irgalom!
2011. ápr. 6. 06:39
 36/36 anonim válasza:

Valószínűleg már megoldódtak a gondjaid, de ha egy egészséges németjuhász szabadon van és téged akar, akkor elkap. Lehetsz Ussain Bolt is...

Egy németjuhász gazdája :)

2016. júl. 18. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!