Amikor megyek futni vagy csak egyszerűen betérek abba az ominózus utcába egy német juhász dög (10-ből 5-ször kint van) kiszúr engem 150 méterről és ha tovább megyek be is támad. (igen ide kérdőjelet kell tennem)?
nyilván érzi rajtad, hogy egy agresszív, állatgyűlölő, szívtelen ember vagy! meg is érdemled akkor! vajon másokkal miért kedves?
nem a kutyával van a baj, hanem veled!
hidd el hogy ha rasztákat növesztenék és egy számból a földig érő gandzsával sétálnék miközben peace love & unity-t hirdetek az a kutya akkor is betámad:D
egyébként mérlegelhetné hogy az embereket olykor jobban gyűlölöm mint a kis agresszív fajtáját:)
Az értelem csapkodja a biztosítékot, látom.
Ez után a megnyilvánulás után én erősen szurkolok a kutyának a tökvacsorához.
Valamivel kiváltottad a kutya ellenszenvét!
Írtad, hogy másra nem reagál így, vagyis nem a kutyával van baj!
Menny másik utcába! Vagy nagyon nehéz jobb helyett balra fordulni?
Határozottan szólítsd fel a kutya gazdáját, hogy tartsa zárva a kutyát! Ha ezután is kint mászkál az utcán, akkor tegyél panaszt az önkormányzatnál.
Az, hogy te hogyan kezeled a helyzetet (nagyon rosszul) az csak egy dolog, a kutyának semmi keresnivalója az utcán. Gondolom ha csak a kerítésen belülről ugatna, az nem nagyon izgatna. A kivégzős ötletedről meg Acchmed a halott terrorista jut eszembe :)
http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4
Silence! I kill you!
Sajnos az nem csak futás szempontjából fontos útvonal számomra, hanem sokminden más miatt is amit most nem fogok ecsetelni. Viszont folyamatban van egy 9mm-esnek a kölcsönzése, és ha legközelebb betámad már csak azt tudom remélni hogy nem fog nagyokat pukkanni.
jah és ez egy üzenet az összes németjuhásznak... tudom köztetek is van egy...németjuhász
OK :D
Most már biztos, hogy csak vicc.
Nem vagy te Bugsy Siegel, hogy egy 9milissel rohanálj, és az utcán lövöldözz :)
De ha mégis, akkor vigyázz, nehogy lelődd a töködet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!