Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amikor megyek futni vagy csak...

Amikor megyek futni vagy csak egyszerűen betérek abba az ominózus utcába egy német juhász dög (10-ből 5-ször kint van) kiszúr engem 150 méterről és ha tovább megyek be is támad. (igen ide kérdőjelet kell tennem)?

Figyelt kérdés
Szóval a kérdésem az, hogy hogyan lehetne legyűrni ezt a kis sz*rházit? Még rá is gugliztam hogy how to kill a dog és azt írják nyomjam le az öklömet a kutya torkán. Hát persze! Ezzel az erővel egy pohárka tejet is kikészíthetnék a kis tüneménynek mert az jót tesz az emésztésnek! De egy a lényeg, valahogy ki fogom nyírni azt a dögöt, mert eddig már nem egyszer kerültem hozzá közel és volt hogy majdnem leharapta a tökömet is ( lehet hogy a gazdit fogom először kinyírni) és beerőszakolta a kerítésen belülre és lazán hozzáfűzte hogy a kutyus nem bánt! Az én intelligens és diszkrét válaszom erre az volt hogy utána hajítottam azt a követ amit még az előtt vettem fel hogy a farkamat becélozta az a b*zeráns bestia. Szóval lehet okítani.
2011. ápr. 4. 01:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
4 ha egy németjuhász a töködet akarta volna, már rég letépte volna, erős a gyanúm, hogy nem is annyira agresszív az az eb
2011. ápr. 4. 05:46
 22/36 Raffi ***** válasza:
74%

Barátkozz össze vele. Lehetőleg magyarul beszélj hozzá, így megspórolsz egy börtönbüntetést, egy agyonverést (amit a kocsmai kutyahaveroktól kapnál).

Szerintem egy agresszív tetű lehetsz, amit érez a kutya rajtad. Meg egy beképzelt majom.

2011. ápr. 4. 10:11
 23/36 A kérdező kommentje:

Igen és megint én vagyok az agresszív meg a beképzelt és a kutya a jó:D tudod mit, legközelebb lesz nálam gázspray, és ha a kutya megint megtámad akkor leütöm valamivel és megfojtom:)

A többi kommentelő ne haragudjon, de ez a süteményes dolog nem az én stílusom, meg annyira időm sincs rá, és a kérdésem sem ez volt. Különben is ez már afféle elintézetlen ügy a kutya és én közöttem, egyértelműen kihívott egy párbajra, ennek sajnos muszáj eleget tennem:)

http://www.youtube.com/watch?v=HB3tmC2f3t0

2011. ápr. 4. 12:47
 24/36 anonim ***** válasza:
38%
Furi, hogy a kutya amúgy egy kezesbárány mindenkivel, téged meg "szétakar tépni" hmmm... véletlenül nem egy "dakota" vagy??! Mert azokat a kutyák 99% gyűlöli főleg ilyen hozzáálással,na meg érzi rajtad a félelmet...
2011. ápr. 4. 14:31
 25/36 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen zenét linkelsz be itt már nincs semmilyen kérdés..Alap, hogy te vagy az idegbeteg. menj el pszihologushoz! :)

Jha és ha megakarod ölni a kutyát öld.. Több évet kapsz állatölésért mint emberölésért! :P Próbáld ki sokat fogsz ülni az biztos! :D De nézd a jó részét ott futkározhatsz .... módra, és még kitudja mit csinálnak veled. ne is gondolj abba bele amikor zuhanyozni fogsz. xO sggb. XD

2011. ápr. 4. 14:48
 26/36 A kérdező kommentje:
nem csak velem, de a lényeg hogy kivételez, egyébként magyarországon nem élnek dakoták, ha meg egy putris cigány lennék szerinted lenne 8mbites adsl-em ugye? nem
2011. ápr. 4. 19:20
 27/36 A kérdező kommentje:
egyébként ez a dakota megnevezés nem valami veszélyes amerikai bandaszervezet felől ered?
2011. ápr. 4. 19:25
 28/36 A kérdező kommentje:
ja hát az indiááááánok. nem nem vagyok se indián, se cigány, kínai vagyok és már így vacsorára át is sült a kis picúr:) ezért már nem aktuális ez a topik, na szevasztok!
2011. ápr. 4. 19:30
 29/36 anonim ***** válasza:
50%
Te egy nagyon kemény legény vagy, úgy látom! Tipikus esete a kutyákat kerítésen kívülről heccelő, de ha a kutya kint van akkor pedig magát összeszaró embernek...Nem tűnt fel neked, hogy csak téged basztat? Azt hogy te lenyomsz egy német juhászt azt megnézném...xd előbb leszel te a földön, futó egér...
2011. ápr. 5. 11:59
 30/36 A kérdező kommentje:
Te egy nagyon buta ember lehetsz! Tipikus esete az interneten szájkaratézó, viszont élőben farkát behúzó tömegben eltűnő szemüveges ikszdélegénynek. Igen, ha egy képzett német juhászal állsz szembe, tökmindegy milyen kemény vagy, akár meg is ölhet:) egyébként ha már itt tartunk melyik mondatomból olvastad ki hogy én hecceltem azzal a döggel? nem mondtam ilyet, csak álmodtad valamikor, akkor amikor szájkaratézni akartál az interneten keresztül. Elég mulatságos dolog ez az oldal azthiszem a későbbiekben is vissza fogok térni még ide:D
2011. ápr. 6. 02:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!